Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Subaru Cup-finale i weekenden

Efter et år med spændende kvalifikationer i hele landet er det nu blevet tid til finale i terrænstilturneringen Subaru Cup. Finalen afvikles af Ishøj Sportsrideklub på den store dyrskueplads i Roskilde ved weekendens Store Hestedag den 5. - 6. september. 20 heste og 20 ponyer er kvalificeret til finalen, og her skal ponyekvipagerne ride en bane med forhindringer på max. 60 cm., mens hesteekvipagerne rider en bane med forhindringer på max. 80 cm.

 

Stilturnering i terrænet
Subaru Cup er en stilturnering i terrænspringning for både ponyer og heste. Formålet med tuneringen er at give nye militaryryttere muligheden for at deltage i en terræn-cup, hvor det ikke gælder om at ride stærkt men om at ride rigtigt og udvikle sig selv og sin pony/hest. Cuppen er sponsoreret af Subaru, og i år afvikles finalen i Danmark.

 

Først træning ...
? Alle ekvipager, som ikke har startet CNCP90/CNC100, er velkomne til at deltage.
? Rytterne skal ride to kvalifikationer på to forskellige træningssteder.
? Selve Subaru Cup rides på en bane bestående at 8 - 9 forhindringer. Der skal indgå en vandpyt, et hul eller en grøft og enten en bakke (ridning op og ned) eller et op- og nedspring

? Der tilbydes træning af en certificeret terræntræner i ugen op til Subaru Cup. Her trænes på de forhindringer, der indgår i den pågældende afdeling af Subaru Cup.

... så CUP
? Banepåvisning foregår siddende på pony/hest eller til fods.
? Rytterne rider herefter banen en og en og kommer efter endt ridt hen til stildommeren (udpeget af Militaryudvalget) og får sin bedømmelse. Derefter starter næste rytter osv.

Historien om Subaru Cup
Subaru Cup (tidligere SUGAR CUP) blev grundlagt i Sverige i 2008 af Pernilla og Ted Velander. I 2012 blev den første SUGAR CUP afholdt i Danmark, og det blev en stor succes for deltagende ryttere og forældre.

Om Subaru
Subaru er et af Danmarks hurtigst voksende bilmærker med en stigning i salget i årets første fem måneder på 83 % sammenlignet med samme periode sidste år. Danskerne har med introduktionen af en række nye biler i det sidste halve år vist fornyet interesse for det japanske bilmærke med permanent firehjulstræk og formidabelt vejgreb (kilde: Subaru).

http://www.subaru.dk/

Ishøj Sportsrideklub

Store Hestedag

Facebook

Om Subaru Cup

 

Kilde: rideforbund.dk


Tilføjet d. 02-09-2015 kl. 08:56 af i kategorien Military.

Seneste relaterede nyheder
20-12-19 Subaru Cup skifter navn
05-04-19 Subaru Cup 2019 står for døren
04-09-18 Velbesøgt Store Hestedag
04-09-18 Subararu Cup for heste afgjort
01-09-18 Subaru Cup for ponyer afgjort
29-08-18 Subaru Cup afgøres i weekenden
27-08-18 Store Hestedag byder velkommen
04-02-17 Subaru fortsætter opbakningen til udvikling af militarysporten
26-02-16 Skal din klub være Subaru Cup arrangør 2016?
07-09-15 Subaru Cup finale i regn og blæst


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider