Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Subaru Cup for ponyer afgjort

Første runde af Subaru Cup finalen for ponyer blev afgjort i dag på Store Hestedag på Dyrskuepladsen i Roskilde. Klassen blev vundet af Cecilie Aggersbøl, og turneringen slutter søndag, hvor de endelige titler skal fordeles

 

Flot program

Der var masser af fart og spænding på programmet på Store Hestedag på Dyrskuepladsen i Roskilde, da Vindige Rideklub lørdag var vært for Subaru Cup finalen for ponyer præsenteret af Store Hestedag. Sejren gik til Cecilie Aggersbøl, mens Victoria Destiny Wolf-Petersen blev nr. 2, og 3. pladsen gik til Emilie Nielsen. Hesteekvipagerne skal kæmpe om deres titel søndag kl. 14, og finalen om søndagen kan også følges online på Zibrasport.dk.

 

Suveræne Cecilie
Der var 20 ekvipager til start i finalen, og det blev Cecilie Aggersbøl på Helkans Kahlea, der sikrede sig sejren. Victoria Destiny Wolf-Petersen på Nyberg Regitze blev nr. 2, mens Emilie Nielsen på Oddens Replay red 3. pladsen i hus.

 

 

Om Subaru Cup præsenteret af Store Hestedag
Subaru Cup er en stilturnering i terrænspringning. Formålet med cuppen er, at introducere ryttere til militarysporten med afsæt i terrænspringning under trygge forhold. Subaru Cuppen rides på en bane bestående af 8-12 forhindringer med en maxhøjde på 60 cm for ponyer og 80 cm for heste. For at få adgang til finalen skal man have deltaget i min. to kvalifikationsrunder på min. to forskellige terrænbaner. De 20 pony- og 20 heste-ekvipager med højst gennemsnitlige point fra to af kvalifikationsrunderne får adgang til finalen. Der uddeles finalerosetter til alle finaledeltagere, plaquetter til top 5, underlag til 2. og 3. pladsen samt dækken til vinderen.

 

Se start- og resultatlister her

 

Billede

 

 


Tilføjet d. 01-09-2018 kl. 20:38 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-12-19 Subaru Cup skifter navn
04-09-18 Velbesøgt Store Hestedag
04-09-18 Subararu Cup for heste afgjort
29-08-18 Subaru Cup afgøres i weekenden
27-08-18 Store Hestedag byder velkommen
06-09-15 En broget fornøjelse til dagens hest i Roskilde
05-09-15 Det startede så fint, men så
02-09-15 Subaru Cup-finale i weekenden
07-09-14 Flyvende ekvipager i højeste tempo.
07-09-14 Idag var størst lig med bedst


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider