Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skal din klub være Subaru Cup arrangør 2016?

Vi er klar til at skyde en ny sæson med Subaru Cup i gang og søger flere arrangører til afvikling af de spændende stævner. Subaru Cuppen er en populær stilturnering i terrænspringning, og formålet er at introducere ryttere til militarysporten. Gennem de seneste år er cuppen blevet en større og større succes med mange afviklede træninger og cup's i 2015. Cuppen henvender sig til alle typer ryttere, der har lyst til at blive introduceret til terrænspringning under trygge forhold. Rytterne får mulighed for at få god og faglig feedback på deres ridefærdigheder i terrænspring. I år er der enkelte rettelser til bestemmelserne, der blandt andet betyder noget for ponyens eller hestens optømning. Rettelserne kan ses nedenfor.

 

Stilturnering i terrænet
Subaru Cup er en nordisk stilturnering i terrænspringning for både ponyer og heste. Formålet med turneringen er at give nye militaryryttere muligheden for at deltage i en terræn-cup, hvor det ikke gælder om at ride stærkt men om at ride rigtigt og udvikle sig selv og sin pony/hest.

Først træning ...
? Alle ekvipager, som ikke har startet CNCP90/CNC100, er velkomne til at deltage.
? Rytterne skal ride to kvalifikationer på to forskellige træningssteder.
? Selve Subaru Cup rides på en bane bestående at 8 - 12 forhindringer. Der skal indgå en vandpyt, et hul eller en grøft og enten en bakke (ridning op og ned) eller et op- og nedspring.
? Der tilbydes træning af en certificeret terræntræner i ugen op til Subaru Cup. Her trænes på de forhindringer, der indgår i den pågældende afdeling af Subaru Cup.

... så CUP
? Banepåvisning foregår siddende på pony/hest eller til fods.
? Rytterne rider herefter banen en og en og kommer efter endt ridt hen til stildommeren (udpeget af Militaryudvalget) og får sin bedømmelse. Derefter starter næste rytter osv.

Vil I være stævnearrangører i 2016?
Er det noget for jeres klub at være stævnearrangør for Subaru Cup i 2016, så hører vi meget gerne fra jer. Kontakt Alice Loft på al@ccieurope.com for mere information og tildeling af termin. Husk også at holde øje med stævnekalenderen på DRF Go!, da stævner løbende bliver slået op her.

 

Rettelser til bestemmelserne 2016
I år er der enkelte rettelser til bestemmelserne, hvilket betyder at militaryreglementet følges både ved kvalifikationerne og finalen. Se ændringerne her:
- Kun optømning, bid og udstyr tilladt som beskrevet i military-reglementet. (Military-reglement 2016, pkt 418.7)
- Ridehjelm og sikkerhedsvest obligatorisk. (Military-reglement 2016, pkt 425.7)
- Sporer: Tilladt. Sporer skal være af glat metal med bagudvendt dorn. Enden af dornen skal være rund og må ikke bue opad. Målt fra støvle til enden af dornen, må dornen max være 4 cm. Sporen må ikke kunne skade hesten. For heste (ikke ponyer) er sporer forsynet med et glat hjul tilladt. (Military-reglement 2016, pkt 418.10)
- Pisk: Tilladt. Må ikke være vægtbelastet i enden eller være længere end 75 cm lang. (Military-reglement 2016, pkt. 418.10)


Tilføjet d. 26-02-2016 kl. 14:26 af i kategorien Military.





Seneste relaterede nyheder
30-06-20 Flere mesterskaber i military er nu genplaceret
15-10-19 Inspirations- og træningssamling i military
10-09-19 Bevæget afskedsceremoni for Mark Todd
16-09-19 OL-rytter suspenderet efter vold mod pony
09-09-19 Ung militarystjerne omkommet i rideulykke
30-07-19 En legende takker af
08-07-19 Ponyekvipager udtaget til EM i military
17-06-19 Militaryryttere udtaget til ETM
13-06-19 Militaryryttere er endeligt udtaget til NM
12-06-19 Militaryhold udtaget til EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider