Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Velbesøgt Store Hestedag

Dyrskuepladsen i Roskilde blev i weekenden betrådt af heste, hunde og ejere i tusindvis, da Store Hestedag blev afholdt for 14. gang. Ialt talte inggangstælllerne: Store Hestedag: 22.120 gæster, 1.000 heste og 700 hunde

 

Konkurrencer og aktiviteter overalt på pladsen

Der var konkurrencer og bedømmelser fordelt rundt omkring på hele pladsen, så der var hele tiden noget til at holde både gæster og udstillere godt beskæftigede.

 

Alt lige fra hurtigløbende mynder med Lure Coursing i den ene ende til dressur og agility for heste i den anden. Store Hestedags 22.120 gæster fordelte sig pænt over de to dage, og de mange standholdere var også tilfredse.

 

 

Fransk visit med frihedsdressur

I år havde Store Hestedag besøg af franske Anne Gaelle-Bertho, som lavede frihedsdressur med sine heste til Det Store Hesteshow, der som altid foregik to gange om dagen både lørdag og søndag.

 

Der blev også vanen tro kåret 2 x Dagens Hest.


Lørdag løb shetlandsponyen Sedgehill Onyx, udstillet af Mette Thorshøj, med sejren. Søndag blev det Lopez af racen P.R.E og udstiller Belinda Carlsen som fik ærestitlen.

 

Social omtale

Store Hestedag blev omtalt meget på de sociale medier under selve afholdelsen, og mange hesteinteresserede fik mulighed for at møde deres idoler, som var at finde både på standene til meet-and-greets, som deltagere til stævnerne og som gæster til arrangementet. Bl.a. deltog en af verdens bedste dressurryttere, danske Cathrine Dufour, i dressurkonkurrencen.

 

Heste, hunde og biler!

Der var i år et stort antal tilmeldte dyr på pladsen, med 1.000 heste og mere end 700 hunde, som var tilmeldt gennem deres raceforeninger.

 

Men der var også noget helt nyt på pladsen i år: Volkswagen havde et stort område, hvor det var muligt at afprøve deres nyeste modeller med parkeringsassistent. Her kunne man forsøge sig med parallelparkering med hestetrailer og opleve at det nærmest kunne lade sig gøre at parkere uden hænder.

 

Det var så populært at Store Hestedag næste år vil udvide området med flere bil- og maskinoplevelser.

 

Nu ånder der igen fuldstændig ro på pladsen og forberedelserne til Roskilde Dyrskues 50 års jubilæum i 2019 går så småt i gang.

 

Kilde: Pressemeddelelse - Store Hestedag

 

Billede

 

Dyrskuepladsen i Roskilde blev i weekenden betrådt af heste, hunde og ejere i tusindvis, da Store Hestedag blev afholdt for 14. gang. Ialt talte inggangstælllerne: Store Hestedag: 22.120 gæster, 1.000 heste og 700 hunde (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 

 


Tilføjet d. 04-09-2018 kl. 18:37 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-12-19 Subaru Cup skifter navn
04-09-18 Subararu Cup for heste afgjort
01-09-18 Subaru Cup for ponyer afgjort
29-08-18 Subaru Cup afgøres i weekenden
27-08-18 Store Hestedag byder velkommen
06-09-15 En broget fornøjelse til dagens hest i Roskilde
05-09-15 Det startede så fint, men så
02-09-15 Subaru Cup-finale i weekenden
07-09-14 Flyvende ekvipager i højeste tempo.
07-09-14 Idag var størst lig med bedst


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider