Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Subaru Cup 2019 står for døren

Subaru Cuppen for 2019 står for døren og skydes i gang i den kommende weekend med stævner i helholdsvis øst og vest Danmark

 

Så går det løs

I den kommende weekend afvikles årets første Subaru Cup kvalifikationer hos henholdsvis Kirstineholm Rideklub på Skårup Overgaard ved Skanderborg og hos team CEP i Kalundborg. Begge steder er der et rigtig flot antal tilmeldinger, så der skal nok blive masser af god ridning i weekenden.

 

Om Subaru Cup præsenteret af Store Hestedag
Subaru Cup er en stilturnering i terrænspringning. Formålet med cuppen er at introducere ryttere til militarysporten med afsæt i terrænspringning under trygge forhold. Subaru Cuppen rides på en bane bestående af 8-12 forhindringer med en maxhøjde på 60 cm for ponyer og 80 cm for heste. For at få adgang til finalen skal man have deltaget i min. to kvalifikationsrunder på min. to forskellige terrænbaner.

 

 

De 20 pony- og 20 heste-ekvipager med højst gennemsnitlige point fra to af kvalifikationsrunderne får adgang til finalen. Læs mere om cuppen her

 

Billede

 

Subaru Cuppen for 2019 står for døren og skydes i gang i den kommende weekend med stævner i helholdsvis øst og vest Danmark (Foto::DRF)

 


Tilføjet d. 05-04-2019 kl. 13:02 af i kategorien Ridesport.
Tags: Subaru Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
04-09-18 Subararu Cup for heste afgjort
04-02-17 Subaru fortsætter opbakningen til udvikling af militarysporten
26-02-16 Skal din klub være Subaru Cup arrangør 2016?
07-09-15 Subaru Cup finale i regn og blæst
02-09-15 Subaru Cup-finale i weekenden


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider