Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Italiensk guld i individuel Reining finale

Årets EM i Aachen er slut, i hvert fald for Reiningrytternes vedkommende. FInalen i den individuelle konkurrence er netop afsluttet, og det blev italienske Giovanni Masi De Vargas på hoppen Dance Little Spook der løb med sejren.
Efter et fantastisk ridt med hele 222,00 point kunne Giovanni og Dance Little Spook kalde sig Europamestre, foran deres nærmeste konkurrenter, tyske Grischa Ludwig på Shine My Gun og dennes landsmand, Elias Ernst på Uss N Dun It.

 

Giovnni Masi De Vargas' hoppe, Dance Little Spook, er blot syv år gammel, og efter Smart Spook/Topsail Cody. Hoppen ejes af Quarter Dream Breeders, og er allerede mor til fire føl, de to som embryoføl i 2015.

Kun en enkelt dansker havde sneget sig med i den individuelle finale, Rebecca Jensen på Whis Be San Badger. Rebecca måtte med blot 209,50 point se sig hensat til finalens sidsteplads.

Finalen domineredes suverænt af de tyske og italienske ryttere og det er tydeligt at specielt disse nationer er langt fremme både avls og konkurrencemæssigt når det kommer til western diciplinen.

 

Anky Van Grunsven, der jo ellers er kendt for at tage medaljer når det kommer til dressur, har haft en lidt nedslående EM på den front, og kom ikke med i den individuelle finale i denne omgang. Til gengæld stod hun på podiet med sine hollandske holdkammerater og modtog broncemedaljen i holdkonkurrencen. Dog med holdets mindste score der derfor udgik af det samlede resultat.

Samlet resultatliste kan ses her.

 


Tilføjet d. 16-08-2015 kl. 14:38 af i kategorien Western.
Tags: Reining, Aachen, EM og Finale..

Billede




Seneste relaterede nyheder
02-09-20 De unge suveræne i dressur ved EM
30-08-20 Tre på stribe til Sophia
29-08-20 Massiv dansk succes på DV-heste
29-08-20 Individuelt EM sølv til Sophia og Adriano
25-08-20 Ingen ændringer til pony EM-holdet
20-06-20 Nye retningslinjer gør EM deltagelse mulig
17-06-20 Ingen unge danskere til EM i dressur
07-04-20 EM i ponydressur aflyst
18-11-19 Pony-EM 2020 bliver i Strzegom
28-07-19 To individuelle EM bronzemedaljer til Danmark


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider