Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

International Trakehner Bundesturnier 2015

Fra den 23. til den 26. juli går det løs med den 11. internationale VGH Trakehner Bundesturnier i Hannover Tyskland, hvor over 400 trakehner fra den tyske bundesrepublik og de nærmeste nabolande deltager.

 

Trakehner sportsheste for i dag og i morgen

Under titlen 'Trakehner sportsferde für heute und morgen' - på dansk trakehner sportsheste i dag og i morgen, afviklet det 11. internationale trakehner landsstævne i Tyskland i de kommende dage den 23-26 juli.

 

Der er masser af alsidige aktiviteter over de 4 dage turneringen står på. Der er noget for både ryttere, avlere, og alment hesteinteresserede. Dagene byder på konkurrencer i både spring og dressur, både individuelle konkurrencer og hold konkurrencer på alle niveauer, samt auktioner over salgsheste, hvor særligt den traditionabundne føl-auktion skal fremhæves.

 

Følauktion

Den traditionsrige følauktion finde sted under åben himmel lørdag aften, på det store springanlæg og omfatter 15-20 specielt udvalgte absolut top føl. Her har så store kårede hingste som Herbstkönig, Abendtanz og Fairmont Hill som føl fundet deres fremtidige ejere.

 

Kvalifikationsafprøvning

Kvalifikationsafprøvningen trækker normalt internationalt anerkendte ryttere til. Ryttere så som Anabel Balkenhol, Helen Langehanenberg, Dorothee, Dorothee Schneider, Terhi Stegars og Leonie Bramall, har mange gange tidligere siddet i dressursadlerne under afprøvningerne, ligesom Ehepaar Sara Algotsson-Ostholt og Frank Ostholt, har siddet i springsadlerne under afprøvningerne.

 

For første gang i år rummer stævnet også kombinerede afprøvninger for kl. A U25 der afvikles som en cup, hvor der kan vindes værdifulde pokaler og en sadel til førstepladsen.

 

Trakehner Bundesturnier er en spændende og alsidig event, som rummer masser af underholdning og en god stemning, og hvor også ikke trakehner fans, er mere end velkomne til at deltage i begivenhederne.

 

Danske Deltagere

Det store stævne er ikke internationalt, såfremt der ikke var indbudt trakehnere fra andre lande også,og der er derfor deltagere fra mange af nabolandende og fra avlssøster organisationerne. I år er der fra dansk side taget særligt initiativ til at være repræsenteret i festdagene, idet en mindre gruppe ryttere i disse dage drager mod Hannover for at deltage i Trakehner Bundesturnier. Det bliver spændende at se, hvorledes de klarer sig i konkurrencen med de stærke tyskere og de øvrige nationer.

 

Katalog findes online her

 

 

Billede


Tilføjet d. 22-07-2015 kl. 12:05 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-10-17 Hofrat - Årets Hingst 2017
28-10-17 Dyreste auktions ridehest – tidligere kåret hingst Tudor
22-10-17 Anne og Kipling hædret i Tyskland
01-05-17 Så er UVM aspiranterne inviteret til afprøvning
17-04-17 Ung i TAF: Træningssamling for unge trakehnerryttere - skal du med?
03-04-17 Lisa Wilcox sikrer sig Imperio sønnen Hancock
20-02-17 To nykårede hingste i TAF
15-02-17 Trakehner weekend - hingstekåring, DM, clinic og meget mere
02-01-17 Millennium skal rides af Michelle Hagman
25-12-16 Blanc Pain godkendt i Tyskland


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider