Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Formidabel CDI for Hester og Dujardin   VIDEO

Charlotte Dujardin og Valegro fik en drømmeagtig optakt til de kommende europæiske dressurchampionater, i Aachen til august og Carl Hester og Nip Tuck opnåede personlig rekord ved Hartpury CDI.

 

Grand prix med både Hester og Dujardin

Hartpury CDI, bragte her i weekenden personlig succes til både Charlotte Dujardin og Valego, men også til Carl Hester og Nip Tuck - oven i købet i samme dressurklasse. Grand prix'en Gloucestershires Festival of Dressage havde en startliste med i alt 23 stærke internationale ryttere, hvor både Hester og Dujardin var iblandt.

 

CDI grand prix'en blev vundet af Charkotte Dujardin og Valegro og de indkasserede fantastiske 85,44 %. Det er en score, der er næsten identisk med de 85,41 %, som de vandt grand prix'en med i Las Vegas World Cup finalen i april tidligere på året, som ellers er parrets seneste konkurrencedeltagelse.

 

Fejlfrit ridt af Dujardin og Valegro

Valegros og Dujardins ridt var flydende of rent uden fejl. Valegro, der nu er 13 gammel virkede afslappet og glad for sit arbejde, men var alligevel i stand til at mobilisere ekstra vitalitet og styrke til det som efterhånden er blevet hans varemærke - flotte travøgninger og helt exceptionelle piruetter.

 

Hester og Nip Tuck slog personlig rekord

Dujardins træner og læremester Carl Hester deltog i samme klasse med sin 180 cm store vallak Nip Tuck, som Carl Hester oprindeligt startede i konkurrencer for sjov. Men der var absolut ikke nogen joke i dagens konkurrence og slet ikke i det resultat ekvipagen blev honoreret med.

 

Ekvipagen formåede at præstere deres hidtil absolut bedste personlige resultat i international grand prix. Carl Hester og Nip Tuck høstede hele 78,04 %, og brød deres egen personlige rekord med næsten hele 3 %. Det må anerkendes at Nip Tucks dressurtalent efterhånden ikke kan underkendes. Den temperamentsfulde vallak med den store præstationsvilje, bliver bare bedre og bedre.

 

Spændende kommende europamesterskaber

Det bliver spændende at se hvorledes de kommende europamesterskaber kommer til at udspille sig, da der helt sikkert bliver kamp om pladserne i toppen. Den europæiske top er ekstremt stærk for tiden, så der kan uden tvivl ses frem til megen spændende underholdning.

 

Se Charlotte Dujardins og Valegros ridt her

 

Se Carl Hesters og Nip Tucks ridt her

 

 

Billede

 

Charlotte Dujardin og Carl Hester

 


Tilføjet d. 11-07-2015 kl. 21:58 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
26-09-20 Hester nyder succes på ny hest
18-09-20 Valegro trives som pensionist på 4. år
05-04-20 Gense Valegros sidste ridt
01-03-20 Dujardins nye hemmelige våben
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
04-01-20 Hester vinder i Liverpool på Nip Tuck
17-12-19 Dujardin vinder küren i Olympia
15-12-19 Dujardin: Olympia - min barnedrøm!
17-09-19 Hester og Nip Tuck britiske dressur mestre 2019
08-07-19 Hester tager sejren i specialen i Hartpury


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider