Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Valegro trives som pensionist på 4. år

Dujardins verdensstjerne dressur hest Valegro, trives på 4. år med sin pensionist tilværelse, der foregår i et noget anderles tempo endda han lå i toppen af verdensranglisterne i dressur, og satte sine rekorder - der fortsat holder den dag i dag

 

Stortrives på 4. år

Britiske Charlotte Dujardins tidligere verdensstjerne hest Valegro, stortrives nu på 4. år med sin pensionisttilværelse, om end det foregår i et noget anderles tempo, end under den hæsblæsende karriere han havde, da han lå i toppen af verdensranglisterne i dressur, og ofte var centrum for den samlede dressurverdens opmærksomhed.

 

Blueberry (som Valegro kaldes til daglig), elsker sin pensionisttilværelse med masser af tid på folden, med sin gamle ven Uthopia som nabo, og ser ikke ud til at savne rampelyset det mindste, lyder det fra Team Hester, som havde lovet Valegro en dejlig pensionisttilværelse, for lang tids tro tjeneste, på de hjemlige græsgange. Her 18 år gammel og fire år efter sin pensionering, der fandt sted på Olympia Stadium ved det store årlige juleshow og World Cup stævne, under stor hæder og festivitas, er et tydeligt, at Valegro befinder sig godt med sin markant ændrede tilværelse.

 

 

Valegro har vundet alt

Valegro blev som bekendt redet til mange verdensrekorder og stort set samtlige dressurtitler det er muligt at opnå, i årene frem til ultimo 2016, med en meget hektisk stævneplan, forud for at Charlotte Dujardin og Carl Hester valgte at pensionere den verdensberømte vallak.

 

Til daglig har han endnu en kendt hest som nabo på folden, nemlig Uthopia som primært var Carl Hesters top-hest, og som han bl.a. red til team sejr ved OL i London, netop sammen med Valegro og Charlotte Dujardin, som også sikrede sig individuelt guld.

 

Følger med i alt

Til daglig omgiver Valegro sig også med velkendte ansigter, der også har fulgt ham, mens han var dressurverdenens ubestridte firbenede stjerne. Alan Davies, har i en lang årrække været super groom for Carl Hesters heste, heriblandt Valegro, passer fortsat vallakken til dagligt, og Uthopia ligeså.

" De ved begge at de stadig er superstjerner i mine øjne. Jeg fodrer dem altid først om morgenen, ellers bliver der brok på staldgangen" fortæller Alan Davies, og fortsætter: "Blueberrys blik følger mig altid rundt på gården, og holder øje med hvad jeg foretager mig. Han kaster altid lange blikke, og ser længselsfuldt efter mig, når jeg kører hestetransporteren ud igennem porten med de andre heste. Hvis jeg får mulighed for at tage ham med til en demonstration eller til stjernefremvisning, galoperer han nærmest op af rampen, og læsser sig selv. Jeg tror ikke han savner presset af konstant at skulle præstere under rampelyset, men han savner helt sikkert al opmærksomheden", beretter Alan Davies, der hermed bekræfter hvad Carl Hester og Charlotte Dujardin så ofte har sagt, at Valegro elsker at optræde og føre sig frem foran beundrende menneskemængder.

 

Taler om gamle dage på tur

"Han får det forløst trangen på dage hvor vi har offentlige demonstrationer og folk flokkes om ham for at tage selfier. Men han elsker også at tage på en tur i skoven med mig. Han vandrer rundt på markerne derhjemme eller småvejene rundt omkring os. Samtidig taler jeg til ham om gamle dage, eller hvad der sker for tiden.", fortæller Alan Davies.

 

En af disse 'gamle dage' som Alan Davies husker særlig godt, var da Valegro og Charlotte Dujardin vandt individuelt Olympisk guld i Rio i 2016, den sidste rigtige konkurrence, som han deltog i:

"Jeg ved at han lytter til hvert et ord jeg siger, alt imens han følger med i hvad der foregår omkring os når vi rider ude. Han elsker at stoppe for en snak med naboer og lokale borgere, som alle genkender ham, når han passerer forbi. At man slet ikke kan mærke på ham, at han nu er 18 år, er det jeg synes bedst om, når jeg gør ham klar og rider ham ud på tur", slutter Allan Davies.

 

Gode nyheder til Valegro fans

For alle de fans verden over som fortsat følger Valegro, må det være rart at vide, at superstjernen fortsat er sund os rask, og fortsat nyder sin pensionisttilværelse og den opmærksomhed han stadig bliver tildelt.

 

 

Billede

 

 

Dujardins verdensstjerne dressur hest Valegro, trives på 4. år med sin pensionist tilværelse, der foregår i et noget anderles tempo endda han lå i toppen af verdensranglisterne i dressur, og satte sine rekorder - der fortsat holder den dag i dag. Valegro (Blueberry) sammen med Alan Davies (Foto; Alan Davies)

 


Tilføjet d. 18-09-2020 kl. 08:00 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Valegro.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
05-04-20 Gense Valegros sidste ridt
02-01-19 Valegro på gæsteoptræden ved springstævne
17-11-17 Storstilet masterclass og fejring af Carl Hester
20-06-17 Valegro og Dujardin skifter (måske) karriere
14-04-17 Charlotte Dujardin udgiver autobiografi
06-02-17 Valegro var stjernen ved KWPN hingsteshow
16-12-16 Se Valegros sidste dans (VIDEO)
16-12-16 Dujardin får gyngehest i julegave
15-12-16 Bevægende farvel til en enestående hest
14-12-16 Så varmer vi op til afsked!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider