Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kom til inspirerende clinic med Will Rogers   VIDEO

Så du videoen på nettet? Will Rogers Performance Horses træningsteknikker er temaet, for to dages spændende og inspirerende clinic, i Fredensborg i den kommende weekend 11-12 Juli.

 

Nye takter i ridesporten

Der er som bekendt ved at ske et meget tiltrængt paradigmeskift indenfor ridesporten.Tendensen er at man betragter hesten mere holistisk og tager større hensyn til dens velfærd i sporten. En spændende konsekvens af denne udvikling, er bl.a. en række nye træningskoncepter og et af disse er Will Rogers Performance Horses træningsteknikker.

 

Will Rogers Performance Horses

Konceptet bag Will Rogers Performance Horses, er et træningsforløb, der tager udgangspunkt i arbejde fra jorden og bygger på princippet om, at det første skridt i læring og træning af hesten, er at vende en negativ reaktion til en positiv respons. Dvs. at lære hesten at tænke og reagere med ro og koncentration selv i pressede situationer. Derefter arbejdes der med at forfine dressurens øvelser til perfektion.

 

Stor opmærksomhed fra tidligere arrangement

At Will Rogers clinics skaber opmærksomhed i hestekredse, er der vist ingen tvivl om. For blot en måned siden - maj 2015, blev der afholdt en event på Holte Ridecenter, der blev et stort tilløbsstykke. Will Rogers og Anna Blomgren, havde deres egne heste med fra Holland, hvor de viste slutresultatet på deres træningstilgang, som var kulørt show og underholdning på højeste plan, men som samtidig indeholdt, de ultimative og fineste eksempler på, hvad man kan opnå med denne tilgang til heste, og hermed pointerer hvilke resultater det er muligt at opnå.

 

Videosammendraget der blev optaget ved denne lejlighed - og efterfølgende uploaded til nettet- har allerede gået verden rundt, og er indtil videre - altså på knapt en måned - blevet vist mere end 500.000 gange!

 

Både mental og fysisk træning

Det er bestemt ikke uden grund konceptet tiltrækker sig opmærksomhed. Et af budene på hvorfor konceptet og videoen har vækket så stor interesse, er formentlig at ryttere og hesteejere med dette træningssystem kan se fordelen i, at kombinere den mentale og fysiske forberedelse af hesten med dels miljøtræning og gradvis opbygning af dressurens øvelser til perfektion. Videooptagelsen er en demonstration af de resultater denne tilgang til træningen kan resultere i, og viser med dramatiske effekter, eksempler på, hvad man kan opnå med sin træning. Fx en presenning, der rejses i luften og former sig som en bølge, der ruller op over en dressurhest i fuld koncentration.

 

Træningskonceptet gør op med den almindelige forestilling om, at dressurheste ikke kan håndtere pres og uvante eller potentielt truende situationer, og inspirer os alle til at tænke alternativt til den klassiske fremgangsmåde, vi ofte træner og omgås vore heste på.

 

Se link til videoen her

 

Skal du med på clinic?

Nu er der så en unik mulighed for, at du selv kan hente inspiration fra første række.

 

Clinicen i den kommende weekend den 11-12 juli i Fredensborg vil være lidt anderledes end det flotte show på Holte, men her kan man til gengæld selv få hænderne og hovedet på teknikken!

 

Deltagere har nemlig deres egne heste med til demonstrationen. Ca. halvdelen af hestene/rytterne har været med tidligere og er dermed bekendt med teknikkerne og den anden halvdel er nye eller relativt nye, som måske har hentet deres inspiration fra showet i Holte, eller efter at have set videoerne på nettet. For tilskuere, vil der derfor være rig mulighed for at se teknikkerne på flere planer.

 

Tag med som tilskuer og få inspiration

Selvom kurset allerede er fyldt op med hesteentusiaster der ønsker at medbringe egen hest til demonstrationerne - og der er mange flere på ventelisten i tilfælde af afbud - så rummer de smukke store rammer på ridecenteret i fredensborg masser af plads, til at interesserede tilskuere kan være med.

 

Clinicen henvender sig til ryttere og heste, som gerne vil tage træningen, ridning eller arbejdet med hesten til et højere niveau. Selv som publikum, er der masser af inspiration at hente, og der vil weekenden igennem blive arbejdet med heste på alle niveauer - fra jorden til de svære Grand Prix øvelser.

 

Det koster 600 kroner per person, at være med som publikum den 11-12 juli, begge dage inklusive. I prisen indgår forplejning i form af snacks, frokost og drikkevarer.

Arrangøren oplyser at tilmelding til arrangementet er nødvendig.

 

Konkret tidsplan for arrangementet vil fremgå af her.

 

BEMÆRK, det er ikke tilladt at fotografere eller optage video på clinicen, men arrangørene tager billeder, som deltagerne efterfølgende er meget velkomne til at dele.

 

Arrangementet finder sted på Kongevejen 57, 3480, Lønholt i Fredensborg på Nordsjælland.

Tilmelding og yderligere oplysninger til Jeanette Wegge-Larsen på 40929044 eller på mail: jeanette@sovecoach.dk.

 

Billede

 

Will Rogers med rytter og hest under en demonstration

 


Tilføjet d. 03-07-2015 kl. 09:45 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
08-11-19 Sådan arbejder top-ryttere til daglig
18-02-19 Dufour gir clinic i Herning
10-03-18 Du skal tackle dine udfordringer for at opnå succes!
09-03-18 Gratis inspiration og viden til hesteejere!
05-12-17 Dobbelt OL guldmedaljevinder holder clinic i Kalundborg
01-08-17 Will & Anna: det gælder om at skabe tillid
18-09-17 Anna Blomgreen Rogers - succes med dansk forbindelse
09-05-17 Skal du med til masterclass med Anna og Will i Vallensbæk på fredag?
04-02-17 Clinic med Hasse Hoffmann i Herning 2017
15-02-17 Trakehner weekend - hingstekåring, DM, clinic og meget mere


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider