Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skal du med til masterclass med Anna og Will i Vallensbæk på fredag?

Ægteparret Will Rogers og Anna Blomgren kommer til Danmark på store bededag den 12. maj 2017 med deres nye masterclass på Vallensbæk Ridecenter. Som vanlig afholder de en spændende, lærerrig og underholdende masterclass, denne gang med gæsteoptræden af en række kendte danske ryttere. For den dressur eller heste interesserede, bliver det helt sikkert en ganske særlig aften

 

Will og Anna afholder masterclass på Vallensbæk Ridecenter

Vallensbæk Ridecenter lægger rammerne for et spændende arrangement når det i Holland boende og arbejdende austransk-svenske ægtepar Anna Blomgren og Will Rogers, kommer til Danmark med deres nye spændende og lærerige masterclass, denne gang er med gæsteoptræden af flere kendte danske rytternavne, som Lisbet Seierskilde, Anke Ter Beek og Josephine-Emilia Thide Nielsen.

 

Afslappede heste på trods af stressende situationer

Overfor publikum vil de demonstrere, hvorledes man ved hjælp af træning, kan opnå at heste kan gå og præstere afslappet under de mest ekstreme og stressede situationer. Det er ægteparrets filosofi og overbevisning, at man med den rigtige tilgang til hesten, baseret på forståelse og ved hjælp af at stimilere hestens egen intelligens, på en positiv måde kan træne hesten til at være afballanceret, afslappet og selvsikker, selv i meget streddende omgivelser. De mener heste er utroligt kloge og følsomme, og ved at vise dem, hvad vi vil have dem til at gøre, kan vi drage fordel af deres vilje til at samarbejde med os mennesker, og herved i fællesskab opnå fantastiske resultater i sporten.

 

Billede

 

Anne Blomgren (Foto: Roy Fabricius, FabFoto )

 

Kloge og følsomme

Vi mener, at med den rigtige tilgang baseret på forståelse af hesten og ved hjælp af dens egen intelligens, er det muligt på en positiv måde at træne hesten til at være afslappet og selvsikker - selv i meget stressende omgivelser", udtaler ægteparret. "Heste er utroligt kloge og følsomme og ved at vise dem, hvad vi vil have dem til at gøre, kan vi drage fordel af deres vilje til at samarbejde med os og skabe fantastiske resultater i sporten.

 

Spændende aften arrangement

Arrangementet finder sted fredag den 12. maj 2017 (St. Bededag) i tidsrummet fra kl. 16:00 - 20:00 på Vallensbæk Ridecenter, Vejlegårdsvej 123 - 125, 2625 Vallensbæk.

 

Det oplyses at ridecenterets cafeteria vil være åbent i hele tidsrummet.

 

Du kan booke billetter som tilskuer til masterclass'en her: Billetto.dk.

 

Billede

 

Så kan du se frem til en spændende masterclass med Will Rogers og Anna Blomgren, på Vallensbæk Ridecenter i bededagsferien. Will Rogers (Foto: Mie Knudsen)


Tilføjet d. 09-05-2017 kl. 00:15 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
10-03-18 Du skal tackle dine udfordringer for at opnå succes!
09-03-18 Gratis inspiration og viden til hesteejere!
01-08-17 Will & Anna: det gælder om at skabe tillid
18-09-17 Anna Blomgreen Rogers - succes med dansk forbindelse
15-09-15 Brug hjernen – også hestens
27-08-15 Kom til Clinic med Will Rogers
24-08-15 Horsemanship og dressur i smuk harmoni
03-07-15 Kom til inspirerende clinic med Will Rogers
22-05-14 Kom til clinic i kommende weekend med Will Rogers fra Elitehorsemen
05-06-12 Will Rogers i Danmark


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider