Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Masser af god ridning på Vilhelmsborg

Efter dagens bronzeture blev det tid til silver tour. Ligesom med bronzeturen var der så mange startende, at de delte den op i to afdelinger. Afdelingerne blev begge afholdt i metode A (speedklasse) og var begge sponsoreret af Absolute Horses. Klasserne holdt lidt samme mønster som i bronzeturen, der var i to afdelinger.

I den første afdeling blev der generelt redet i et godt tempo og snævert rundt, men i anden afdeling ville de vise, at de kunne ride endnu hurtigere. I første afdeling var der i alt 71 startende ekvipager i klassen.
Vinderen af første afdeling blev Christian Jansen på Søndervangs Cornelia e. Cornetto/Lancier som efter en god sikker runde red i tiden 58.26 sek. Nr. 2 blev norske Christine Gjerstad på Dubai e. Valiant/N-Aldato. Brøkdele af et sekund senere kom Jessica Vinther Jensen på Pionier e. Kojak/Joost ind på tredjepladsen i tiden 59.21 sek. Fjerdepladsen tog Josephine Bøgh sig af på Laurenz e. Casall/Laurin i tiden 59.98. På femtepladsen kom gode gamle Erik Bigler på Quidor e. Quidam's Rubin/Nimmerdor, hvor han red den sikre tur i tiden 61.62 sek.

I den anden afdeling var der flere ryttere, der viste at man sagtens kunne ride turen endnu ryttere. Vinderen af klassen blev Christina Madsen på Tamara e. Métall/Equador som red i den meget hurtige tid 55.50. Den tid var fuldtændig umulig for nogen af de andre at slå. En som gjorde et rigtigt godt forsøg var den tidligere EM-sølvmedaljevinder for juniors Camilla Fliedner Ernst på Rivaro e. Rheinsberg/Lerano. Hun stoppede tiden på 56.89 sek, og det rakte til 2. pladsen.
Mette F. Henriksen på Clooney Mak e. Coronado/Calvados viste også at man kunne tage en hurtig tur rundt på banen. Hun sluttede på 3. pladsen i tiden 57.46 sek. Lige i hælene på hende kom både Lars Trier Kjøller på Cayman e. Casir Ask/Carano i tiden 57.53 sek samt Sabine Korfitz Christensen på Colina e. Colman/Casco som sluttede på den præcis samme tid, og for Sabines vedkommende kunne hun slutte sin dag med at have vundet bronzeturen i 120 og være blevet nr. 4 i silverturen på Colina.

Endnu mangler dagens højeste klasse at blive afholdt. Det goldtour'en som skal starte her om ikke så længe. Det er en 135 cm klasse med 96 tilmeldte starter, som går i en speedklasse. Så hvis man bor i nærheden, så kan det stadig nås at komme forbi og se en masse god ridning, da klassen er sat til at slutte kl. 23.00. Det er gratis at komme ind.

For at se resultater og startlister for weekendens stævne se HER.


Tilføjet d. 29-01-2015 kl. 20:14 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
14-03-19 Childrenhold udtaget til Belgien
14-03-19 Hedensted klar til Agria-mesterskaber i springning for de små
10-03-19 Britisk sejr i 2*GP springning
09-03-19 Tysk sejr i CSI2* Medium Tour
09-03-19 Intens finale i KRAFFT Tour
09-03-19 Danske sejre i CSI2* Small Tour
24-02-19 Dobbeltsejr til dansk søskendepar i Norge
08-02-19 Nyt koncept for holdmesterskab i springning
30-01-19 Springryttere udtaget til CSI i Herning
18-12-18 Fokus på bedre ridning i ponyspringning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider