Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Mere hest i TV fra Nytår

Fra 2015, kan du se frem til, at der kommer mere hestesport på TV. FEI har nemlig udbudt to store hestesports transmissions pakker frem til udgangen af 2022, som antageligt vil øge TV dækningen af de største hestesportsarrangementer på verdensplan. Det kan potentielt betyde, at der bliver adgang til meget mere hestesport på TV fremadrettet - også på de danske TV- skærme.

 

Ny media distributionsaftale

FEI har meddelt at fornyelsen af den langvarige aftale med European Broadcasting Union (EBU) og media virksomheden IMG, repræsenterer en otte-cifret distributionsaftale, forlyder det. Fornyelsen af aftalen, følger hvad FEI kalder en ophedet og stærkt konkurrencepræget budproces. Den nye aftale, vil give FEI et garanteret finansielt afkast samt en række yderligere fordele, i form af distribution og produktionsrelaterede konsulent ydelser.

 

TV transmission af store hestebegivenheder

Det fortsatte partnerskab med EBU omfatter sende rettigheder til samtlige af FEI's største begivenheder som FEI Verdensmesterskaberne i 2018 og 2022, Europamesterskaberne i 2015, 2017, 2019 og 2021, og samtlige FEI World Cup finalerne frem til 2018/2019 sæsonen.

EBU har forpligtet sig til at øge andelen af offentligt tilgængelige begivenheder, således at en række af begivenhederne kan blive fremvist på de offentlige nationale kanaler i over hele Europa.

 

Fornyelsen af FEI's aftale med IMG fastslår IMG's rolle som FEI's internationale distributør, og de vil få ansvaret for at distribuere de store internationale konkurrencer inklusive FEI Verdensmesterskaberne i de næste 5 år. IMG vil også få ansvaret for at distribuere Verdensmesterskaberne og Europamesterskaberne frem til 2022, for den del af aftalen der falder ud over aftalen med EBU.

 

Bedre eksponering på offentlige TV kanaler

IMG og EBU vil fortsætte med at arbejde tæt sammen med FEI, med at videreudvikle og yderligere udvide TV distributionsrettighederne. EBU's Direktør for sport og forretning, Stefan Kürten, udtalte, at med denne aftale vil FEI og EBU bidrage til yderligere udvikling af hestesporten. Aftalen om massivt at tilbyde hestesporten til gratiskanaler og offentlige TV kanaler, lover godt for, at hestesporten fremover vil blive langt bedre eksponeret i TV-medierne og giver nye muligheder for at øge den verdensomspændende interesse for denne sportsgren.

 

FEI's General sektretær, Ingmar De Vos udtalte " Det faktum, at vi havde så mange budgivere med i processen, viser os, at hestesporten opfattes som en særdeles attraktiv og værdifuld kommerciel vare for beslutningstagerne". Og han fortsatte " vi går efter fortsat og vækst af hidtil uset omfang i den globale dækning af vores sport, både hvad angår olympisk og ikke olympiske discipliner indenfor hestesporten"

 

Officiel udmelding primo 2015

FEI udbød rettighederne til distribution og produktion af deres hestesportslige aktiviteter i juni i år, hvor hele 24 organisationer anmodede om at komme i betragning. De udvalgte budgiver præsenterede efterfølgende deres medieforslag for FEI, i Lausanne, i Schweiz, hvor FEI som bekendt, har sit hovedkontor. Selve den officielle offentliggørelse af den nye produktionspartner konstellation, vil blive offentliggjort i begyndelsen af 2015.

 

Mere Hestesport på dansk TV?

For de danske TV-seere betyder det formentlig også mere hestesport i TV. Det har længe været et ofte fremsat kritikpunkt, blandt hesteelskere her i landet, at der vises alt for lidt hestesport på de danske TV kanaler.

 

Fremadrettet, vil de offentlige kanaler ikke have nogen undskyldning, da det der ikke længere vil være tale om, at de ikke kan erhverve rettighederne til en lang række af sportsbegivenheder, da de vil få tilbudt dem gratis. Synes I derfor ikke, der fremadrettet kommer nok hestesport på TV, skal I derfor blot klage. Er presset tilstrækkeligt stort, må kanalerne finde den nødvendige sendetid.

 

Men mon ikke, også de danske TV kanaler som sender ud til et af de største hestelande i Europa, godt er klar over, at der er stor interesse herfor? Ikke mindst når det drejer sig om de kommercielle danske TV-kanaler?

 

Det bliver spændende at se effekten af de nye FEI mediaproduktionsaftaler i de kommende år!

 

Billede

 

FEI's hovedkontor i Lausanne, i Schweiz


Tilføjet d. 05-12-2014 kl. 10:03 og sidst rettet den 27-12-2014 kl. 14:11 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-09-19 Så er den gal med høet igen
24-07-19 Stor medie-sejr for paradressuren
16-02-19 Temaaften DR2 Heste!
06-11-18 Nikanorava suspenderet for medicinsk doping
18-08-18 WEG i Tryon klar - imod alle odds
29-06-18 Oplev hestefest og få gratis ridetime
19-05-18 New Zeeland vil også ændre næsebåndsreglen
30-01-18 DR positiv overfor mere hestesport på kanalen
10-01-18 Så er FEI præmiepenge 2017 opgjort
02-01-18 FEI dopinglisten er opdateret for 2018


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider