Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tysk sadelkåring med dansk fremmedrytter

For første gang i trakehner kåringernes historie, blev der foruden udvælgelsen og kåringen af de 2,5-årige unghingste også afviklet sadelkåring. Denne havde ligeledes et dansk islæt - nemlig i form af rytter. Den i Luxenborg baserede internationale danske dressurrytter Kristine Møller.

 

De treårige hingste til sadelkåring.

Der var i alt tilmeldt 4 hingste, til sadelkåringen som alle var tre år gamle. Det drejer sig om katalog nr. 35, den skimlede Iberon efter Elfado med Diamant som morfar, katalog nr, 36, Antigon, efter El Grego med Vivus som morfar, katalog nr. 37, den røde Tudor efter Iskander med Sixtus som morfar samt katalog nr. 38 Mr. Diamond efter Syriano, som er danskavlet af Lena Ericson i Fredensborg, Nordsjælland og med Uckermärker som morfar. Kun Tudor gik videre til den endelige kåring blandt denne gruppe af 3-årige hingste.

 

Dansk fremmedrytter

Kristine Møller var med som fremmedrytter på dem alle. 27-årige Kristine Møller, har tidligere arbejdet på tyske Gestüt Wiesenhof for Fie Skarsø, der ligeledes er bosat i Luxemburg nu. Hun har tidligere vundet en kvalifikation til Bundeschampionat med Freak Blue Phantom, som Jens Thorsen har købt på Classic Sales auktionen i Warendorf og red desuden trakehner også hingsten Hamilton der er efter Distelzar med Fahnenträger som morfar i dressur, og har gode resultater med hingsten.

 

Foruden deltagelse som fremmedrytter i sadelkåringen ved trakehnernes hingstekåring, har kristine også Hamilton med til Neumünster, hvor hun aktuelt starter ham i dressur championatet ved trakehnerkåringen (se her).

 

Billede

 

Hingsten Hamilton, redet af Kristine Møller, i dressur championat ved Trakehnerkåringen i Neumünster 2014 (forsidefoto: Tine Lessèl)

 


Tilføjet d. 19-10-2014 kl. 19:15 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-04-20 Distelzar er død
17-09-19 Anerkendelse til danskavlede trakehnere
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
25-05-19 Balkenhol mister sin top-hest Heuberger
20-03-19 Imperio bliver schoolmaster
28-01-19 Kaiser Milton - ingen avlstjeneste 2019
29-10-18 Belle Fleur Årets Trakehnerhoppe i Tyskland
28-09-18 Helbror til WEG guldvinder på auktion
14-06-18 Deltag i trakehnernes hoppekåring og sommerstævne 2018
05-04-18 EH Connery er gået bort


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider