Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Belle Fleur Årets Trakehnerhoppe i Tyskland

Hoppen Belle Fleur blev Årets hoppe ved det tyske trakehner forbunds hingstekåring i Neumünster lørdag den 29. oktober. Valget faldt på en Millennium datteren, blandt de 11 føjl og reservefløj hopper, der alle var kandidater til eliteudnævnelsen på landsplan

 

11 fløj hooespirenter til titlen som Årets Hoppe

I alt 11 fløjhopper og reservefløjhopper fra de regionale kåringspladser i tyskland var traditionen tro blevet inviteret til at deltage i kampen om Tysklands bedste hoppe 2018 under det tyske trakehner forbunds hingstekåring i Neumünster i den forgangne weekend.

 

Bella Fleur - fløjhoppe og Årets Hoppe

Hoppen Belle Fleur trak det længste kort, blev udnævnt til fljøhoppe og modtog den præstigefyldte titel, som Årets bedste Trakehnerhoppe i Tyskland 2018. Hoppen er efter den ekstremt populære hingst Millinnium, der også havde hele 6 sønner med ved kåringen i år, og morfar til Belle Fleur er en anden populær hingst Le Rouge.

 

 

Hoppen er opdrættet af Horst Ebert og ejet af Bell Fleur syndikatet. Belle Fleur var reservefløj ved den tyske hoppekåring i Lienen i sommers, men har nu fået den fornemme udnævnelse af Årets Tyske Trakehnerhoppe 2018.

 

Indbefattet den perfekte ridehest

Karakteristikken af vinderhoppen lød som følger:

"Belle Fleur er indbegrebet af type og rammer samt betydelighed kvalitet som ridehest og tiltrækker sig opmærksomhed", udtalte dommer Matthias Werner, og fortsatte "hendes bevægelsesmekaniske er ikke mindre end fænomenal"

 

Reservefløj - Ivy

Den typefaste og sympatiske hoppe Ivy (e. Impetus / Songline) blev udnævnt til reservefløj. Denne hoppe er avlet af Dagobert Vester og ejes af Gestüt Murtal i Østrig.

 

Kåringskommisionens Hans-Peter Karp fik endvidere en personlig triumf, da hans hoppe Herbstrot ( e. All Inclusive / Insterburg), blev tre'er i konkurrencen. Hun er avlet af ZG karp og vandt delstats-hoppekåringen i Westfalien.

 

Billede

 

Hoppen Belle Fleur blev Årets hoppe ved det tyske trakehner forbunds hingstekåring i Neumünster lørdag den 29. oktober. Valget faldt på en Millennium datteren, blandt de 11 føjl og reservefløj hopper, der alle var kandidater til eliteudnævnelsen på landsplan. Belle Fleur - 2018 Årets Trakehner hoppe ( Foto: Stefan Lafrentz)


Tilføjet d. 29-10-2018 kl. 12:49 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-09-19 Anerkendelse til danskavlede trakehnere
28-01-19 Kaiser Milton - ingen avlstjeneste 2019
28-09-18 Helbror til WEG guldvinder på auktion
05-04-18 EH Connery er gået bort
21-10-14 Store følelser og historisk vingesus
20-10-14 Fløjhingst solgt for 300.000 euro!
19-10-14 Publikum ’darling’ bliver fløjhingst 2014!
19-10-14 Tysk sadelkåring med dansk fremmedrytter
20-10-14 Hammerslag over føl og rideheste
19-10-14 16 nye spændende hingste kåret


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider