Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrand har 46 hingste med til Herning

Det bliver noget af en logistikopgave og at følge når Helgstrand Dressage ankommer til Herning med ikke mindre end 46 hingste og en række konkurrenceheste til Dansk Varmblods hingstekåring

 

Helgstrand møder talstærkt op

Det bliver noget af et lastvognstog med hingste og heste, og en større logistikopgave, når dette års deltagere fra helgstrand Dressage, gør klar til et af årets store heste-events Dansk Varmblods hingstekåring i Herning.

 

Helgstrand Dressage stiller nemlig op med ikke mindre end 46 hingste og flere konkurrenceheste, der under dagene flyttes fra deres stalde i Uggerhalne, og midlertidigt indkvarteres i staldene i i hallene ved MCH messecenter i Herning

 

Nye hingste

Mange nye hingste har fundet vej til Helgstrand Dressage i 2019, og snart skal deres fremtid i Dansk Varmblodsregi afgøres. Hele 46 hingste skal flyttes fra Helgstrand Dressage til Herning i næste uge.

" Vi har haft fornøjelsen af at fremvise nogle af de 3-års til hingsteshows i Tyskland, bl.a. Rockabye S efter Revolution/Belstaff, som repræsenterer Revolutions første følårgang og som allerede ved Nordic International Sales under Equitour Aalborg i 2017 blev spået en lovende fremtid og Total McLaren, den sorte stjerne efter Totilas/De Niro, der blev vist for hånd ved hingsteshowet i Verden. Blandt de 3-års er der selvfølgelig også Dynamic Dream efter Glock's Dream Boy/Sir Donnerhall I, der tryllebandt både dommerkommissionen og publikum ved hingstekåringen i Westfalen sidste år.", lyder det i en pressemeddelelse fra Helgstrand Dressage som foruden de indkøbte unghingste, også kommer med 4-årige hingste, som har bestået deres 35-dages test i Dansk Varmblod bl.a. vinderen Atterupgaards Barcelo efter Bon Coeur/Caprimond.

Verdensmestre, championatsvindere og et utal af præmie- og fløjhingste
"Du kan ikke alene glæde dig til at se de unge stjerner i aktion, for igen i år kan du se nogle af de ældre hingste i præstationsklasserne. Her kan du bl.a. møde de tre Verdensmestre Jovian efter Apache/Tango, Revolution efter Rocky Lee/Rouletto og D'avie Don Juan de Hus/Londonderry, men også fløjhingsten i DV, Springbank II VH efter Skovens Rafael/De Niro, de to Bundeschampions So Unique efter Sezuan/Donnerhall og Valverde efter Vitalis/Ampere, den gudesmukke Janeiro Platinum efter Sezuan/UB40 og den suveræne vinder af Dansk Ride Forbunds unghestechampionat for 4-års, Kardieno efter Dante Weltino/Parcival", fortæller de fra Helgstrand Dressage.


Igen i år vil der også være et indslag i de to gallashows fredag og lørdag aften med ryttere fra hingstestationen, ligesom Marianne Helgstrand og Lollipop efter Lord Sinclair/Welt Hit I, Severo og den tredobbelte verdensmester Fiontini efter Fassbinder/Romanov samt Betina og avlshingsten Franklin efter Ampére/Ferro vil deltage i CDI-klasserne.

 

 

Kilde: pressemeddelelse

 

Billede

 

Det bliver noget af en logistikopgave og at følge når Helgstrand Dressage ankommer til Herning med ikke mindre end 46 hingste og en række konkurrenceheste til Dansk Varmblods hingstekåring


Tilføjet d. 29-02-2020 kl. 17:30 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning
29-03-20 Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl
28-01-20 Helgstrands Wellington-erhvervelse beseglet
15-01-20 Damgaard og Husbond går egne veje


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider