Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Damgaard og Husbond går egne veje

De to Helgstrand ryttere Kenneth Damgaard og Anne-Marie Husbond har besluttet at forlade Helgstrand Dressage, for at søge egne græsgange, og starter deres egen forretning op til marts, med hjemsted i Randers

 

Går egne veje

De to professionelle Helgstrand ryttere Kennet Damgaard og Anne-Marie Husbond, har efter henholdsvis 4 og 5 år hos Helgstrand Dressage, besluttet at det nu er tid til at flyve fra reden og gå egne veje. De har besluttet at starte deres egen forretning op sammen. Deres nye forretning vil få hjemsted i Randers.

 

Par professionelt og privat

31-årige Anne-Marie Hosbond og 29-årige Kenneth Damgaard er begge uddannet af Niels Henrik Christensen fra Viborg Rideklub, hvor de også fandt sammen som par for 8 år siden.

 

 

Masser af erfaring i bagagen

Anne-Marie Hosbond rykkede til Helgstrand Dressage for knapt 5 år siden, for at fuldføre sin træning under Thomas Sigtenbjerggaard. Kennet Damgaard tog turen forbi stutteri Blue Hors, men sluttede sig efterfølgende ligeledes til Helgstrand teamet, hvor han nu har været i fire år. Nu er det så slut. Parret forventer at lukke dørene op i deres eget foretagende i umiddelbar forlængelse af Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i starten af marts 2020.

 

Med sig i bagagen har parret masser af erfaring også på internationalt niveau. Damgaard red bl.a. for Helgstrand Dressage Ved UVM i Ermelo i både 2017 og 2018, hvor han deltog med højgårdens Santos og Stenagers Wyatt Earp. Hosbond deltog ligeledes ved UVM i 2017 med hesten Straight Horse Don Tamino.

 

Billede

 

De to Helgstrand ryttere Kenneth Damgaard og Anne-Marie Husbond har besluttet at forlade Helgstrand Dressage, for at søge egne græsgange, og starter deres egen forretning op til marts, med hjemsted i Randers


Tilføjet d. 15-01-2020 kl. 13:07 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning
29-03-20 Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl
29-02-20 Helgstrand har 46 hingste med til Herning
28-01-20 Helgstrands Wellington-erhvervelse beseglet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider