Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Zepter - en stjerne in spe

Blue Hors Zepter er en stjerne in spe med sin faste rytter dygtige Daniel Bachmann Andersen. Den 11-årige Zepter har hun været startet lidt på Grand Prix niveau, er det nu sikkert og vist, at der er tale om endnu en top-hest fra stutteri Blue Hors

 

11 år og et relativt ubeskrevet blad

Det er ingen hemmelighed at Zepter e. Blue Hors Zack / Wolkentanz II med sine kun 11 år er forholdvis ny på den helt store dressurscene.

 

Zepter er en stor hest og det har derfor været vigtig for Daniel, at han i sin uddannelse af denne meget talentfulde vallak ikke forcerede noget, som han ikke var klar til at honorere. De få stævner han har deltaget i har været valgt med omhu og fra den første indtræden på den store scene blev han med sit helt fænomenale talent lagt mærke til. Det siger vist det hele at han ved sit allerførste World Cup i Stuttgart, scorede over 81% i sin Kür og en flot 4. plads.

 

 

Zepter har trods sin størrelse en ynde i sine øvelser og der er ingen tvivl om, at Daniel her har fået skabt en verdensklasse hest som også i fremtiden vil gøre sig gældende på top niveau.

 

Slog Dressurdronningen:

I Frankfurt en måned efter sin debut i international dressur red han med en sikkerhed og et overskud, der gav alle konkurrenter baghjul.

 

Det var en kraftfuld og smuk dans de sammen leverede og selvom store stjerne som Kristina Bröring-Sprehe - Jessica von Bredow-Werndl og Isabell Werth havde hjemmebanefordel var det Daniel & Zepter der løb med sejren.

 

Til dette års Dressurfestival er det Daniel der har hjemmebanefordel og det bliver spændende gensyn med en ekvipage der har både talentet og viljen til at gå hele vejen.

 

Kilde: Blue Hors

 

Billede

 

Blue Hors Zepter er en stjerne in spe med sin faste rytter dygtige Daniel Bachmann Andersen. Den 11-årige Zepter har hun været startet lidt på Grand Prix niveau, er det nu sikkert og vist, at der er tale om endnu en top-hest fra stutteri Blue Hors (Foto: Blue Hors)


Tilføjet d. 07-11-2019 kl. 13:33 og sidst rettet den 07-11-2019 kl. 13:38 af i kategorien Ridesport.
Tags: Blue Hors.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-05-20 Blue Hors på indkøb
25-05-20 Blue Hors Dalian lever ikke længere
15-05-20 Daniel stopper hos Blue Hors
15-05-20 Blue Hors indgår aftale med Jens Meyer
03-05-20 Ny rytter til Blue Hors
20-04-20 Bjarne Nielsen taler om den ideelle ridehest
29-03-20 Årets Blue Hors Avler 2020
29-03-20 Må jeg få min hoppe insemineret?
23-01-20 Flot anden- og fjerdeplads til Agnete og Blue Hors
23-01-20 Fire hingste fra Blue Hors videre i Vechta


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider