Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I

Danske Anne Troensegaard og tyske Fabrienne Müller-Lütkemeier red lige op i lørdag aftens Intermediaere I med nøjagtig pointscore 71,529 %, men sejren tilfaldt slutteligt tyskeren

 

Samme pointscore en sjældenhed

Det er yderst sjældent at dressurryttere opnår samme pointscore, men det skete i aftes i Intermediare, hvor de to førende ekvipager Danske Anne Troensegaard på den dejlige trakehnervallak og UVM finalist Kipling TsF Kipling (e. Hofrat / Hohenstein) og tyske Fabiennee Müller-Lütkemeier på den ligeledes skønne røde vallak Valesco (e. Vitalis / Doucerur).

 

Begge ekvpager opnåede præcis 71,529 % af dommerne. I de sjældne tilfælde, dette sker, træder der et andet beregningssystem i kraft, der bliver udslagsgivende for udfaldet af hvem der vinder, og i dette tilfælde blev det tyske Fabrienne Müller-Lütkemeier, der trak det længste strå, og blev udråbt til vinder, hvormed danske Anne Troensegaard måtte tage til takke med andenpladsen.

 

 

Ingen af de to ekvipager gennemførte dog fejlfrie programmer, men Anne Troensegaard g Kiplings travprogram var i særklasse og kastede flere 9-taller af sig. Begge de to heste virker særdeles lovende på Grand Prix niveau, og det bliver spændende at følge dem fremover.

 

Victoria Vallentin indtog tredjepladsen

Unge dygtige Victoria E. Vallentin red sig ind på tredjepladsen på Plasido Domengo (e. Dorkas / Hohenstein) med et flot program, der af dommerne blev belønnet til 70,765 %.

 

Rasmus Kristensen tog sig af fjerdepladsen med Sundorfs Aquino (e. Akinos / Leandro) med 68,176 % og Jim Rasmussen blev 5'er med Polka Sensation Nexen (e. sandro Hit / Temple win) med 67,529 %.

 

Se resultatet fra klassen her

 

Billede

 

Danske Anne Troensegaard og tyske Fabrienne Müller-Lütkemeier red lige op i lørdag aftens Intermediaere I med nøjagtig pointscore 71,529 %, men sejren tilfaldt slutteligt tyskeren. Her ses Anne Troensegaard og Kipling ( Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 20-10-2019 kl. 11:45 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm
19-10-19 Intenst opgør i Medium Tour finalen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider