Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Camilla 2’er I Junior Grans Prix

Camilla Mortensen sikrede sig i dag en flot andenplads i Junior Grand Prix ved World Cup Herning med en flot hovedrunde med nul fejl og en omspringning, hvor hun var lynhurtig. Sejren gik til tyske Flemming Ripke

 

Suværæn tysk sejr

Tyske Flemming Ripke,på Coranos vandt suverænt dagens CSI-Junior Grand Prix på 140cm præsenteret af Dansk Varmblod i en suveræn hovedrunde og ompringning i en imponerende tid på 38.28 sekunder, en tid som viste sig at være helt umulig at slå, da slutresultatet blev mere en to sekunder ned til næste placerede rytter.

 

Camilla Mrten flot 2'er

Camilla Mortensen var den rytter der kom førstepladsen nærmest. På den 11-årige hoppe Daranta (e. Heartbreaker/Indoctro) havde hun ikke alene fuldført en rigtig flot hovedrunde, men i omspringningen var hun tillige særdeles tidseffektiv og fulførte den i tiden 40.88 sekunder. Det rakte til en flot andenplads i klassen

 

 

Theodor Linde indtager tredjepladsen

Theodor Linde på Fafira W, havde gennemført en flot hovedrunde, men det var tæt på at der røg en bom i omspringningen. Det lykkedesimidlertid at ride fejlfrit også i omspringningen. Og de gav hvadde havde i sig, for at levere en hurtig omspringning. Parret endte med en fejlfri omspringning i tiden 42.58 sekunder og blev således placeret som nr. 3.

 

Fjerde til syvendepladsen indtaget af danske ekvipager

Fjerdepladsen blev indtaget af endnu en dansker, nemlig Kristine Amalie Paulson med Caracella (e. Cachas/Carthago) i tiden 44,84 sekunder. Femtepladsen blev Noona Wildfang Linde med Eurvette O (e. Douglas/Manhatten) med fire fejl i tiden 39,47, mens sjettepladsen gik til Maria barnewitz Schu på Seana 2, ligeledes med 4 fej i tiden 42,63 sekunder , og Victoria Sophia Hjort-Madsen på Catwalk på syvendepladsen også med fire fej i tiden 43,66 sekunder.

 

Se start- og resultatlister her.

 

Billede

 

Camilla Mortensen sikrede sig i dag en flot andenplads i Junior Grand Prix ved World Cup Herning med en flot hovedrunde med nul fejl og en omspringning, hvor hun var lynhurtig. Sejren gik til tyske Flemming Ripke (Arkivfoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 19-10-2019 kl. 22:25 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider