Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Way to go Daniel!

Daniel Bachmann Andersen begejstrede et hestekyndigt publikum, da han i overbevisende stil sikrede sig sejren med knapt 80 % i formiddagens Grand prix Special

 

Populær vinder af dagens Grand Prix Speciale

Den populære danske ekvipage Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Olymbrio leverede varen i formiddagens Grand Prix Speciel og sejrede overbevisende foran et totalt begejstret hjemme publikum.

 

Denne ekvipage har været så spændende at følge i deres udvikling, og det er tydeligt at de igennem de seneste måneder har fintunet mange af detaljerne til næsten perfektion. Daniel får de svære øvelser til at fremstå lejende lette.

 

 

Med udgangspunkt i et totalt fintunet og fintfølende samarbejde mellem hest og rytter, fremstår det for beskueren som om Daniel blot sidder der, idet hjælperne er så forfinede, at kun det trænede øje kan se, det arbejde der ligger i kommunikationen mellem hest og rytter.

 

Daniels evne til at indvirke så fint at det nærmer sig perfektion kastede også et enkelt rent 10-tal af en dommer for rytterens opstilling og indvirkning, og det i det hele taget var vanskeligt at spore iøjefaldende svagheder i dele af deres program, der gennemgående var af meget høj kvalitet. Programmet blev af dommerne bedømt til 79,702 % der satte den danse ekvipage helt suverænt og overbevisende på sejrsskamlen i dagens grand Prix Speciale.

 

Andenplads til østrigske Vctoria max-Theurer

Andenpladsen gik til den østrigske OL-rytter Victoria Max-Theurer på Rockabilly der leverede et rigtig fint program, og opnåede 72,745 % - men altså hele 7 % point fra Daniels overbevisende sejrsridt.

 

Flot tredjeplads til Betina Jæger trods fejl

Betina Jæger der igen har fået fornøjelsen at ride Bestaff, som hun red hos Helgstrand Dressage i fem år frem til han blev sigt, men nu igen har ham i ridning for en periode, red et formidabelt program, til trods for en dyr fejl i travprogrammet. De opnåede en karakter på 70,511 %, og indtog hermed en sluttelig tredjeplads i Grand Prix Specialen.

 

Femteplads til Marianne Yde Helgstrand

På fjerdepladsen kom Hollandske Patrick van der Meer med 70, 298 %, mens Marianne Yde Helgstrand på Lolipop sikrede sig en femteplads med 69,786 % efter nogle bekostelige fejl i changementerne og pirouetten.

 

Agnete og Zatchmo på en 7. plads

Agnete Kirk Thinggaard endte på en 7. plads på Blue Hors Zatchmo med 69,255 %, foran Helene Melsen på Aston Martin med 69,170 %, og med Trine Mittag Jensen på Gammelgaards Easy på niendepladsen med 69,064 %.

 

Se resultatet af klassen her

 

Billede

 

Daniel Bachmann Andersen begejstrede et hestekyndigt publikum, da han i overbevisende stil sikrede sig sejren med knapt 80 % i formiddagens Grand prix Special (Arkivfoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 19-10-2019 kl. 21:18 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider