Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

World Cup Kür på DR2 søndag

Har du ikke mulighed for at komme til MCH Messecenter Herning på søndag for at opleve FEI World Cup kür, eller mulighed for at se den på FEI TV - så fortvivl ikke - DR sender nemlig live fra konkurrencen på DR2

 

Küren vises på DR2

Der er tradition for, at publikum er med til at skabe en nærmest magisk ramme omkring kür-klassen søndag eftermiddag ved World Cup Herning. Alene den fantastiske stemning, og de flotte ridt er helt sikkert værd at opleve live i hallen. Men har man ikke mulighed for at være tilstede i Jyske Bank Boxen, er der ingen grund til at fortvivle. DR2 sender nemlig live fra FEI Dressage World Cup Herning fra søndag kl. 14.15. Så sæt jer bare til rette i sofaen på dette tidspunkt.

 

Dygtige kommentatorer

Som en ekstra bonus vil man kunne høre speaker Birgitte Borch og berider Bjarne Nielsen kommentere på ridtene. Bjarne Nielsen er ofte speaker på de store dressurbegivenheder, der transmitteres på dansk TV, og dette er ingen undtagelse. Bjarne er en særdeles kyndig kommentator, der ved hvad han taler om, og det er altid berigende at få hans kommentarer med på vejen, mens man nyder de smukke dressur ekvipager danse op ad banen på TV.

 

 

15 ekvipager til start i küren

Der er i alt 15 ryttere til start i kür-klassen, og disse er de bedste 15 ryttere efter afgørelsen på lørdagens Grand Prix, som finder sted fra kl. 13.00 og efterfølges af et forrygende show og den store Grand Prix springning.

 

Har du ikke mulighed for at se TV, er der altid den option, at du kan downloade DR's app, og se programmet direkte på telefon eller tablet.

 

Billede

 

Har du ikke mulighed for at komme til MCH Messecenter Herning på søndag for at opleve FEI World Cup kür, eller mulighed for at se den på FEI TV - så fortvivl ikke - DR sender nemlig live fra konkurrencen på DR2


Tilføjet d. 20-10-2019 kl. 00:11 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider