Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot springning i de sene aftentimer

Der var flot springning i Boxen i Herning i de sene aftentimer, der bød på megen flot ridningGrand prix på 150 cm. De tyske ekvipager satte sig på de første placeringer, men de danske ekvipager viste også gode takter

 

Flot klasse i de sene aftentimer

Dagens sidste springklasse torsdag aften i Boxen i Herning var den trestjernede Bemer International Grand Prix Qualifier på 150cm. Klassen bød på megen flot ridning på en meget svær bane, for dem der holdt ud til den sene ende, og selvom Danskerne ikke kunne hamle op med de især virkeligt godt og stærkt ridende tyskere, var der megen god springning at glædes over.

 

Det blev således fire tyske ekvipager der indtog spidsen af aftenens 150 cm, og ingen danskere kunne være med i top-5, men der var alligevel meget at glædes over som dansker. De danske ekvipager kæmpede med alt de havde i sig, og hele 6 ekvipager fuldførte banen i fejlfrie runder med nogle meget flotte fejlfrie ridt.

 

 

Klassen blev vundet af tyske Guido Jun Klasse, der allerede ved dette stævne har taget godt for sig af rosetterne. Guido red på den brune vallak Asagan M i en virkelig hurtig tid for den svære bane nemlig 63,28 sekunder.

 

Andenpladsen gik til landsmanden Harm Lahde på hesten Oak Groves Heartfelt i tiden 64,65 sekunder.

 

Bedste dansker en af de yngste

Aftenens bedste danske ekvipage, var også en af de yngste, nemlig den regerende danmarksmester for U21, 19-årige Christine Thirup Christensen. Christine red med stort overblik og uimponeret over de stærke tyskere og fuldførte en virkelig flot og hurtig runde på 69.65 sekunder på Vedric (e. Hurlevent de Breka/Pamphile), der indkasserede makkerparet en meget flot placering som nr. 6.

 

Rikke Haastrup næstbedste dansker

Rikke Haastrup Kristensen blev næstbedste dansker blev på den velspringende hingst First Choice HT (e. Favorit Ask/Contendro). Rikke blev placeret som nr. 9. i tiden 72,30 sekunder.

 

Juniorrytter med overblik

På en flot 12. plads kom Theodor Linde med Salto des Nauves H D C (e. Dollar Dela Pierre/Le Sartillais), også i en fejlfri runde i tiden 73,01 sekunder. Theodor er juniorrytter med red alligevel med stor kløgt, overblik og rutine, når han forcerede den vanskelige bane, og det må siges at være imponerende af så ung en rytter, og særdeles lovende for fremtiden.

 

Flere flotte fejlfrie danske ridt
Martin Knudsen gennemførte ligeledes fejlfrit med avlshingsten Volstrups Cash e. Volstrups Casillas/Churchill (opdr. Pia Höllander og Henning Jensen) i tiden 73,01 sekunder.

 

Clara Hallundbæk red også en fremragende fejlfri runde med HH Best Buy (e. Baloubet Du Rouet/San Patrignano Cassini). Det er en ekvipage, der til trods for Claras blot 20-år, efterhånden har mange flotte resultater bag sig også på internationalt plan.

 

Ulsø Olsen

Caroline Rehoff Pedersen var sidste dansker der red en flot fejlfri runde. Dette gjorde hun på hesten Carolus-Magnus (e. Continue/Lord Kemm). Det er blot parrets anden 150 cm klasse sammen, og Carolines tredje, så resultatet fra aftenens klasse må absolut siges at være godkendt.

 

Billede

 

Der var flot springning i Boxen i Herning i de sene aftentimer, der bød på megen flot ridningGrand prix på 150 cm. De tyske ekvipager satte sig på de første placeringer, men de danske ekvipager viste også gode takter (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 18-10-2019 kl. 11:53 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider