Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fart over feltet i Nord -Vest Box Cup

Der var fart over feltet da ponyerne i dag skulle dyste og finde vinderne i første runde af Nors-Vest Box Cup for 1-3'er ponyer i Jyske namk Boxen i Herning

 

Høj fart og fightervilje

Der var fart over feltet og stor figthervilje i dagens første runde af Nord-Vest Box Cup for 1-3'er ponyer, der som en ekstra belønning for finaledeltagerne bliver afviklet på den store bane i Jyske Bank Boxen, men det var også særdeles underholdelde for publikum at se de små ponyer fræse banen rund.

 

Klasserne afvikles som stilspringninger, og I omspringningen gjaldt det om at give den gas - og de gjorde de!

 

 

Malou sejrede i kategori 3
Malou Therese Mulbjerg Larsen og Stald Poppels Harmony opnåede en flot stilkarakter på 8.4 i hovedrunden, og det gav dem adgang til omspringningen, hvor de red super hurtig runde og tog sejren i klassen.

 

Andenpladsen gik til Thilde Holm Nielsen med Riwerstown Blonde, Tredjepladsen gik til Sofie Thomassen med Korreborg's Mateus.

 

Sascha vandt kategori 2
Hos kategori 2'er ponyerne var der også fart over feltet, og her red Sascha Meldgaard Mortensen på Lykkebogårds Braveheart en lynhurtig tid på 34.44 sekunder i omspringningen, samtidig med at hun klarede en nu-runde, og hermed sikrede sig sejren i dagens klasse.

 

Signe Skjellerup sikrede sig andenpladsen med Fenrose Harvest Dawn, mens tredjepladsen blev vundet af Mathilde Skovbjerg med My Little Milton.

 

Izabella vinder som eneste fejlfrie i kategori 1
Izabella Tardrup Frandsen og Play Misty For Me red den hurtigste omspringning og var samtidig den eneste fejlfrie, og dermed var sejren sikret hos kategori 1 ponyerne.

Anne-Sofie Christensen sikrede sig andenpladsen med Nørlunds Penny, mens tredjepladsen gik til Caroline Riis Petersen med Tågerods Apaja.

 

Fakta om Nord-Vest Box Cup
Ved udvalgte C-stævner i perioden fra maj-oktober 2019 har rytterne kunne optjene point i LA2* og MB1*-klasser. Disse klasser er bedømt som stilspringninger, og derfor er den stilkarakter en ekvipage har opnået i en kvalifikationsklasse, de point de tager med i den samlede stilling.

Startberrettiget i finalen er så de 15 bedste ekvipager i hver enkelt kategori, samt eventuelt ligeplacerede med 15. pladsen.

 

Ryttere der har deltaget ved DRF-mesterskaber i indeværende kalenderår, kan ikke deltage. Desuden må rytteren maksimalt være rytterkategori 4, mens de samtidig skal have gennemført en klasse i sværhedsgrad

 

Der var fart over feltet da ponyerne i dag skulle dyste og finde vinderne i første runde af Nors-Vest Box Cup for 1-3'er ponyer i Jyske namk Boxen i Herning

 

 

 

Billede

 

Der var fart over feltet da ponyerne i dag skulle dyste og finde vinderne i første runde af Nors-Vest Box Cup for 1-3'er ponyer i Jyske namk Boxen i Herning (Arkivfoto)


Tilføjet d. 17-10-2019 kl. 23:33 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider