Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Suveræne Daniel og Olymbrio i GP

Det blev til en suveræn sejr til danske Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Olymbrio til over 78% i World Cup stævets første dressurkonkurrence ii Boxen i dag, den trestjernede CDI Grand Prix. Bettina jæger og Belstaff sikrede sig andenpladsen

 

Overbevisende sejr til Daniel og Olymbrio

World Cup stævnet i Herning er i gang og den første dressurklasse er netop blevet afviklet. Det blev til en overbevisende dansk sejr til Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Don Olymbrio (e. Jazz / Ferro) der med et blændende flot program til 78,043% oget utroligt flot galloprogram satte sig solidt på sejren, med en afstand på mere end 5 % foran anden placerede ekvipage, og foran et morgenfriskt og veloplagt publikum. Ingen tvivl om at Daniel og Olymbrio vil fortsætte deres tur op ad verdensranglisten, efter dette flotte ridt.

 

Andenplads til Betina Jæger og Belstaff

Betina Jæger, der igen er at finde på Belstaff (e. Bretano II / De Niro), ser ud til at have genfundet storformen fra tidligere, og sikrede sig en flot andenplads i dagens første dressurklasse med 72,631 %. Belstaff har en særlig plads i Betinas hjerte, idet hun jo red ham ved VM sidste år inden han blev solgt, men han nu er tilbage igen nogle måneder, hvor Betina rider ham, og det er tydeligt de hurtigt har genfundet melodien igen.

 

 

Tysk tredjeplads

Tredjepladsen gik til tyske Fabienne Müller-Lütkemeier på den brune vallak Fabre (e. Florestano / Ragazzo). De blev af dommerne tildelt 70,196 %.

 

Helene Melsen og Marianne Yde Helgstrand på en 6. og 7. plads

Helene Melsen sikrede sig en femteplads på trakehneren Aston Martin (e. Monteverdi / Sixtus) med 69,413 %, og Marianne Yde Helgstrand på Lillipop ( e. Lord Sinclair / Welt Hit I O) indtog 7. pladsen med 68,978 %.

 

Se samtlige resultater fra klassen her

 

Dagen næste og sidste dressurklasse bliver Dressurens Venner CDI3* Prix St-Georges (PSG), der er programlagt til at starte kl 20:30 i aften.

 

Billede

 

Det blev til en suveræn sejr til danske Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Olymbrio til over 78% i World Cup stævets første dressurkonkurrence ii Boxen i dag, den trestjernede CDI Grand Prix. Bettina jæger og Belstaff sikrede sig andenpladsen (Arkivfoto: Jp-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 17-10-2019 kl. 12:10 af i kategorien World Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider