Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Så skydes dressuren i gang i Herning

Springkonkurrencerne ved det store World Cup stævne i Herning, blev der taget hul på i går. I dag torsdag tages der så der på dressuren, med afviklingen af CDI3* Grand Prix kvalifikationen fra morgenstunden i Boxen og en CDI3* Prix St-Georges (PSG) sidst på dagen i hal M

 

Så er vi igang

I går onsdag blev der så småt taget hul på konkurrencerne ved World Cup stævnet i Herning med afviklingen af de tre første springkonkurrencer. I dag tages der så hul på dressuren med afvikling af henvoldsvis to dressurklasser, samtidig med at der bliver skruet op for flere springkonkurrencer.

 

I dag torsdag den 17. oktober, afvikles de første dressurkonkurrencer ved World Cup stævnet i Herning og der bliver masser af spændende ridning at se på. Der vil blive afviklet både spring- og dressurklasser i Jyske Bank Boxen og i Blue Hors Arena M igennem hele dagen.

 

 

Grand Prix kvalifikation fra morgenstunden

Dagens første dressurklasse starter kl. 8:30 i Jyske Bank Boxen og er den trestjernede CDI Grand Prix præsenteret af Helgstrand Dressage med 23 startende, oh hvor vi har 7 danske ekvipager på banen, heriblandt Daniel Bachmann Andersen på den populære avlshingst Blue Hors Don Olymbrio.

 

Finaler i Nord-vest Box Cup

Herefter står det på spring i Boxen med bl.a. afvikling af finalerne i Nord-vest Box Cup for ponyer.

Dagen i Boxen afsluttes med den den trestjernede Bemer Int. CSI3* Grand Prix Qualifier på 1.50m, der byder på et imponerende internationalt felt på 53 ekvipager.

 

Dagen slutter med CDI3* Prix St-Georges

I Hal M står dagens program på springkonkurrencer og sluttes af med dagens anden dressurklasse Dressurens Venner CDI3* Prix St-Georges (PSG), hvor fem danske ekvipager er til start, heriblandt Anne Troensegaard på Klipling TSF, og Victoria E. Vallentin på Placido Domingo.

 

Følg med i dagens konkurrencer her

 

Billede

 

Springkonkurrencerne ved det store World Cup stævne i Herning, blev der taget hul på i går. I dag torsdag tages der så der på dressuren, med afviklingen af CDI3* Grand Prix kvalifikationen fra morgenstunden i Boxen og en CDI3* Prix St-Georges (PSG) sidst på dagen i hal M ( Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 17-10-2019 kl. 08:03 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider