Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nedtælling til World Cup i Herning på sit max

Nedtællingen til World Cup i Herning er på sit absolutte højdepunkt, med kun en enkelt dag tilbage, inden det store World Cup stævne skydes igang i Jyske Bank Boxen i Herning. Igen bliver det et brang af en fest og samlingspunktet for mange af verdens absolutte top-ekvipager og et hesteelskende publikum

 

Så er det lige oppe over. Nedtællingen til World Cup i Herning er på sit absolutte max, med kun en enkelt dag tilbage inden det store World Cup stævne skydes igang i Jyske Bank Boxen i Herning.

 

Forberedelserne har været igang i ded seneste dage, med mængder af frivillige der hjælper til, og alle løber stærkt for at nå de sidste ting, så arrangementet kan klappe perfekt og arrangørerne med ro og overblik kan byde alle velkommen i MCH Messecenter Herning.

 

 

De første deltagere har indfundet sig

De første heste er blevet indlogeret i deres bokse. Nogle ryttere har været ude at træne med hestene. Mange dygtige danske, såvel som udenlandske ryttere kommer til start, og blandt højdepunkterne er World Cup i dressur, Stutteri Ask Grand Prix og lørdagens show.

 

Et brag af en hestefest

Det bliver spændende når Herning endnu engang byder op til et brag af en hestefest. World Cup Herning der er på programmet, og bliver uden tvivl spændende at følge, og der er sportslige højdepunkter i både springning og dressur.

 

Når der ikke er konkurrencer på programmet, eller når publikum har brug for en pause fra al ridningen på programmet, er der rig lejlighed til at gå på opdagelse hos de mange udstillere.

 

For de shoppeglade og de mindste

I år er der i alt 72 stande der står klar til at tage i mod jer i Herning, og købelysten blandt publikum bliver sikkert stor, som den plejer at være, når Herning lægger op til hestefest.

Selv de yngste er der tænkt på. For arrangørerne bag World Cup stævnet i Herning har også indrettet et et legeområde, som uden tvivl kan underholde de yngste.

 

Billede

 

Nedtællingen til World Cup i Herning er på sit absolutte højdepunkt, med kun en enkelt dag tilbage, inden det store World Cup stævne skydes igang i Jyske Bank Boxen i Herning. Igen bliver det et brang af en fest og samlingspunktet for mange af verdens absolutte top-ekvipager og et hesteelskende publikum


Tilføjet d. 15-10-2019 kl. 20:06 af i kategorien World Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider