Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gallashowet tidligere på programmet i år

Det store gallashow ved World Cup stævnet i Herning i efterårsferien, er vanligvis en af de helt store højdepunkter, I år er der lagt den ændring ind, at showet starter umiddelbart efter World Cup Grand Prix klassen to timer tidligere end hidtil

 

Gallashowet er tidligere på programmet i Herning

Det store gallashow ved World Cup stævnet i Herning i efterårsferien, er vanligvis en af de helt store højdepunkter, og det bliver det også i år. I år er der lagt den øndring ind, at showet starter umiddelbart efter World Cup Grand Prix klassen, og det er to timer tidligere end hidtil, hvor showet er startet kl 19:00.

 

Som noget nyt er showet således fra ca. kl. 17.00 lige efter World Cup Grand Prix lørdag eftermiddag, og inden Stutteri ASK Spring Grand Prix 150 cm afvikles

 

 

Et show fyldt med fart, spænding og smukke oplevelser

Showet starter i højderne. Vi starter med en Six Bar Challenge. Pulsen skal op og nerverne skal testes både på publikum og på rytterne. Det er de modigste ryttere, der kommer med deres modigste heste. Vinderen er til sidst den, der overkommer den højeste forhindring.

 

Hyldest til danskere i ridesporten

Det har været endnu et fantastisk år for danskere i ridesporten, det er både for pony, junior, ungryttere og senior. Dette vil vi gerne hylde og vi vil gerne hylde de unge danske ryttere, der til EM for ponyer i år vandt hold guld foran de altid stærke tyskere. Individuelt vandt de to gange guld og sølv. De er beviset på, at alt det hårde arbejde, der er blevet lagt for dagen virkelig giver nogle helt fantastiske resultater.

 

Fransk visit med arbejde fra jorden

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan arbejde med hestene og du behøver ikke altid sidde på ryggen af dem for at får et fantastisk bånd med dyrene, til at bevise det, har vi fået franske Anne-Gaélle Bertho til at komme. Hun vil vise os et meget smukt og poetisk show, der viser harmonien imellem hest og menneske.

 

Kørsek med trespand

Vi skal selvfølgelig også have noget fart og spænding, hvem bedre end en tidligere europamester i kørsel. Lars Dau og tre andre spand vil vise jer, hvordan man gør det der med at køre en vogn rigtig hurtigt igennem nogle forhindringer, hvor det handler om præcision og fart.

 

Clinic med Danmarks bedste dressurryttere

Som afslutning bliver der afholdt en mini clinic med det danske senior dressurlandshold.

 

Landsholdet har ved det nyligt overståede EM i Rotterdam kvalificeret Danmark til OL i Tokyo 2020. Og det er netop OL 2020 der bliver omdrejningspunktet i den lille clinic, vi vil få et lille indblik i rytternes forberedelser mod OL i Tokyo 2020.

 

Billede

 

Det store gallashow ved World Cup stævnet i Herning i efterårsferien, er vanligvis en af de helt store højdepunkter, I år er der lagt den ændring ind, at showet starter umiddelbart efter World Cup Grand Prix klassen to timer tidligere end hidtil. Franske Anne-Gaélle Bertho vil bl.a. vise et meget smukt og poetisk show, der viser harmonien imellem hest og menneske


Tilføjet d. 15-10-2019 kl. 20:02 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider