Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danske springryttere klar til World

Søren Møller Rohde og Kim Kristensen meldes klar til start for Danmark ved World Cup Herning Cup i Herning til oktober, efter deres flotte præstationer ved EM i Rotterdam

 

Klar til World Cup dyst på hjemmebane

Det danske springlandsholds flotte præstationer fra EM i Rotterdam er stadig dugfriske i erindringen hos de fleste, og nu får halvdelen af holdet så mulighed for at imponere igen - denne gang på hjemmebane. Søren Møller Rohde / Todt un Prince Ask og Kim Kristensen / Albert-K skal nemlig ride de 3-stjernede springklasser ved årets World Cup Herning.

 

Imponerende holdfinaleplads ved EM i Rotterdam
Ved det nyligt afviklede EM i Rotterdam red de danske springryttere sig, som den eneste 2. divisionsnation, i finalen ved EM i springning, og det havde ikke krævet andet end lidt held og lidt højere fart, førend holdet havde været med i kampen om en OL-kvalifikation.


Derudover red både Søren Møller Rohde og Kim Kristensen sig i den individuelle finale, og set i lyset af, at netop Søren og Kim var EM-debutanter, er det et par præstationer, de godt kan være stolte af. 'Jeg er meget tilfreds med rytternes præstationer - både individuelt og som hold. Vi har vist, at vi absolut kan være med i toppen, på trods af, at vi pt. 'kun' rider i 2. division, og nu går vi benhårdt efter en oprykning til 1. division i løbet af næste sæson' siger Landstræner Bo K. Møller.

50% af EM-holdet har kurs mod Herning
Og netop EM-debutanterne Søren Møller Rohde og Kim Kristensen har altså kurs mod Herning i uge 42, hvor de skal ride de 3-stjernede springklasser, mens den anden halvdel af EM-kvartetten, Andreas Schou og Nikolaj Hein Ruus, rider stævner i hhv. Marokko og USA og derfor ikke deltager. Det ændrer dog ikke på det faktum, at der er lagt op til springning i absolut topklasse.

 

 

Billede

 

Søren Møller Rohde og Kim Kristensen meldes klar til start for Danmark ved World Cup Herning Cup i Herning til oktober, efter deres flotte præstationer ved EM i Rotterdam (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 06-09-2019 kl. 12:45 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-09-19 Skal I på klubtur til World Cup i Herning?
10-09-19 Programmerne ligger klar til World Cup i Herning
10-09-19 World Cup messen melder udsolgt af stande
09-09-19 Finale i Nord-Vest Box Cup i Jyske Bank Boxen
06-09-19 Herning fremmer de unge springryttere
04-09-19 World Cup i Herning med danske stjerner


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider