Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Føl savnes og frygtes stjålet

Et fire måneder gammelt cremello farvet welsh Mountain føl, er på mystisk vis forsvundet fra sin fold udenfor Grønhøj ved Viborg. Den ulykkelige ejer af det hvide hoppe-føl efterspørger nu oplysninger der kan føre til oplysninger om føllet

 

Fire måneder gammelt Welsh Mountain Cremello-hoppeføl savnes

Et fire måneder gammelt Welsh Mountain Cremello-hoppeføl savnes fra sin fold på et stutteri på Mønstedvej 31 uden for Grønhøj ved Viborg. Føllet forsvandt fra sin indhegning i mandags den 8. juli og er ikke set siden. Ejeren frygter nu, at hoppeføllet er det er blevet stjålet, og føllets forsvinden er anmeldt til politiet og efterlyst på de sociale medier.

 

Forsvandt mandag fra sin fold

Et meget let genkendeligt Cremello farvet Welsh Mountain hoppeføl forsvandt i løbet af mandag den 8. juli fra sin indhegning ved et stutteri på Mønstedvej 31, uden for Grønhøj, ved Viborg, skriver Viborg Stifts Folkeblad. Hoppeføllet er forsvundet fra folden i løbet af mandagen den 8 juni i tidsrummet mellem kl. 6.30 og 15:30, oplyser ejeren af føllet Hanne Larsen,

 

 

Der er tale om et Welsh Mountain Cremello-hoppeføl på knap fire måneder, der formentlig savner sin mor. Det hvide føl er meget genkendeligt, og ejeren Hanne Larsen har nu efterlyst føllet på Facebook, hvor efterlysningen allerede er blevet delt flere tusinde gange. Der nu har efterlyst føllet hos Viborg politi og ligeledes på de sociale media.

 

Frygter for føllet

Hanne Larsen frygter for følle 'Sweet Dreams" skæbne og at det der skulle være en stor glæde nu i stedet er blevet til en ond drøm, idet hun mistænker en ugerning. Hanne Larsen skriver på Facebook:

"Det er som sunket i jorden. Hegn intakt, strøm på, den er aldrig tidligere gået igennem hegn eller væk fra flokken, hoppen og resten af flokken er her stadig. Så frygter at Sweet Dreams er blevet stjålet. Der er ikke spor efter dyr på folden og ingen hov-spor eller nedtrampet græs/bevoksning folden rundt", skriver Hanne Larsen i sin efterlysning på Facebook.

 

Til Viborg Stifts Folkeblad oplyser føllets ejer endvidere følgende"

"Vi har været ude og lede efter det, og det er der ikke, og sådan et føl ville ikke stikke af og blive væk. Hvis det kom ud af folden, ville det gå tilbage, hvor det hører til, og hvor moren er. Så jeg frygter da, at det er blevet stjålet. Der er selvfølgelig ikke papirer på det, hvis man har taget det, men det er ren race, og det er penge værd, og det ville jo kunne bruges til avl. Men hvis det er blevet taget, så håber jeg, at opmærksomheden omkring det vil betyde, at det bare bliver sat af et sted"

 

Oplysninger i sagen

Hvis nogen ser det fire måneder gamle Cremello-hoppeføl et sted, så kan man kontakte Hanne Larsen på telefon 22 75 60 55. Sagen er anmeldt til politiet, oplyser føllets ejer Hanne Larsen.

 

Ikke første gang det er sket i Danmark

Sidste år var der ligeledes nogle ubehagelige episoder med forsvundne føl i Jylland. Her var der domumentation for, at udlændinge stjal føl ogforsøgte at transportere dem bort. Det har dog endnu ikke kunne konstateres om en lignende situation er gældende her i år.

 

Alle opfordres imidlertid til at være særligt opmærksomme på om fremmede personers eventuelle unormalle adfærd i områder, hvor der går føl på folde uden direkte opsyn.

 

Se artiklen i Viborg Stifts Folkeblad her

 

Billede

 

Et 4 måneder gammelt cremello farvet welsh Mountain føl, er på mystisk vis forsvundet fra sin fold udenfor Grønhøj ved Viborg. Den ulykkelige ejer af det hvide hoppe-føl efterspørger nu oplysninger der kan føre til oplysninger om føllet. Her ses føllet Sweet Dreams - et Welsh Mountain Cremello-hoppeføl på fire måneder, der forsvandt mandag fra en indhegning ved Stutteri Greenhill ved Grønhøj. (Privatfoto fra Facebook)

 


Tilføjet d. 10-07-2019 kl. 12:58 af i kategorien Ridesport.
Tags: Føl, Stjålet og Savnet.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-04-19 Føl overlever på mælk fra amme-ged
16-04-18 Mavesår uhørt udbredt ved fravænning
17-06-17 Føl forsøgt stjålet fra fold
13-04-17 Beretningen om et tvillingeføl: Væk herfra - alt for tidligt
11-04-17 Tegn på at folingen er nær
05-09-15 Przawalski føl født i fangeskab
12-08-15 Når mors mælk er giftig
03-08-15 Når mors mælk dræber
12-04-15 Smerte- og stressfrie folinger
09-01-15 Føl med 5 ben


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider