Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny avlskonsulent hos Blue Hors

Blue Hors' avlsafdeling vil fra 1. september blive styrket med nye kræfter, når Jesper Bisgaard Nielsen tiltræder en stilling som ny avlskonsulent

 

Kundevendt rolle centreret om ungheste

Blue Hors' avlsafdeling vil fra 1. september blive styrket med nye kræfter, når Jesper Bisgaard Nielsen tiltræder en stilling som ny avlskonsulent, oplyser stutteri Blue Hors i en pressemeddelelse.

 

I sit nye job på Blue Hors får Jesper Bisgaard Nielsen kontakt med kunder og træning af ungheste som hovedområde. Jesper har flere års erfaring i arbejdet med ungheste og i særdeleshed hingste fra tidligere jobs.

 

 

Ansvar for træning af ungheste

I avlsstalden (afdeling for hopper og ungheste) har avlsleder Martin Klavsen ansvaret for hestene, mens Alba Fernández López er afdelingsleder for de ansatte. Som avlskonsulent vil Jesper Bisgaard Nielsen arbejde tæt sammen med hele teamet, og vil i træningen af de unge hingste bl.a. få bistand af Blue Hors' anden avlskonsulent, Karina Kristiansen.

 

Med ansættelse af Jesper, som bidrager med sin mangeårige erfaring og ekspertise, står Blue Hors avlsteam endnu stærkere. Jeg er utrolig glad og føler mig overbevist om, at vi kommer til at skabe stor værdi for avlerne, fortæller Martin.

 

Flytter til Århus

For Jesper passer det nye job perfekt ind i hans planer, da han sammen med sin kæreste flytter fra Nordjylland til Aarhus, og det er Jespers drøm fortsat at kunne udvikle sin karriere på samme spor.

"Jeg har været glad for mine hidtidige jobs, hvor jeg været betroet et stort ansvar og har lært rigtig meget. Der sker spændende nyt på Blue Hors, og det glæder jeg mig til fremover at være en del af", fortæller Jesper.

"Jeg har været glad for mine hidtidige jobs, hvor jeg været betroet et stort ansvar og har lært rigtig meget. Der sker spændende nyt på Blue hors, og det glæder jeg mig til fremover at være en del af", fortæller Jesper.

 

Kilde; Blue Hors pressemeddelelse

 

Billede

 

Blue Hors' avlsafdeling vil fra 1. september blive styrket med nye kræfter, når Jesper Bisgaard Nielsen tiltræder en stilling som ny avlskonsulent. (Foto: Blue Hors)


Tilføjet d. 19-06-2019 kl. 10:53 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
22-07-19 Blue Hors fortsætter som vært for DRF stævner
28-06-19 Årets Blue Hors Championat skudt igang
14-06-19 Stinna skal ride Blue Hors hest
11-04-19 Agnete Kirk Thinggaard hjem til Blue Hors
05-02-19 Militaryryttere til opstartsmøde på Blue Hors
25-01-19 Er du militaryrytter med ambitioner om NM eller EM?
27-12-18 Blue Hors hingste solgt til Canada
15-10-18 Blue Hors chefberider går egne veje
25-05-18 KWPN kræver hingste testet for WFFS
21-05-18 Tre Blue Hors-hingste midlertidigt ude af avlen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider