Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Åbent hus hos Helgstrand Dressage

Helstrand Dressage holder Åbent Hus i morgen lørdag, og arrangementet bliver særligt flot i år. I anledningen af, at Helgstrand Dressage kan fejre sit 10-års jubilæum i år inviteres der nemlig til ekstraordinært hingsteshow i forbindelse med arrangementet

 

Åbent hus hos Helgstrand

Med forårets komme bliver der traditionen tro afholdt en række Åben Hus arrangementer hos de store hingsteholdere rundt om i landet.

 

I morgen lørdag den 13. april, 2019, kommer turen så til Helgstrand Dressage, som i anledning af sit 10-års jubilæum i år, har forberedt lidt ekstra underholdning for det fremmødte publikum. Der inviteres der nemlig til ekstraordinært hingsteshow i forbindelse med de vanlige indslag til årets åben hus arrangement.

Nye dressurhingste
Traditionen tro kommer tilskuerne til at opleve alle de nye unghingste, der er indkøbt til Helgstrand Dressage, herunder de tre nye fløjhingste; Danciero, Global Player og Vivino samt de lidt ældre hingste, der er godt på vej i deres uddannelse.

 

 

Den nykårede Fløjhingst Vivino, bliver nok en af trækplastrene ved dette arrangement. Hingsten opnåede maksimumkarakteren 10 af fremmedrytteren, og blev fløjhingst ved Oldenburgerforbunds sadelkåring i Vechta. Ved den efterfølgende auktion og blev solgt for intet mindre end 260.000 euro til Helgstrand Dressage, der nu kan føje endnu en fløjhingst til kollektionen.

 

Schockemöhles springhingste

Eftermiddagen vil blive krydret med spektakulære springhingste fra Helgstrand Dressage's tyske samarbejdspartner, Paul Schockemöhle, der har taget turen til Nordjylland. Derudover varsler arrangøren, at der vil være en masse festlige indslag, som Helgstrand Dressage ikke vil løfte sløret for på forhånd.

 

Nye rammer for føl og ungheste
Samme dag inviteres alle fremmødte inden for på Ny Ravnstrup, som bliver det kommende

domicil for Helgstrand Dressages afdeling for føl og ungheste. Dette sker i tidsrummet kl. 11-14.00.

 

Billede

 

Helstrand Dressage holder Åbent Hus i morgen lørdag, og arrangementet bliver særligt flot i år. I anledningen af, at Helgstrand Dressage kan fejre sit 10-års jubilæum i år inviteres der nemlig til ekstraordinært hingsteshow i forbindelse med arrangementet.Den nykårede Fløjhingst Vivino, bliver nok en af trækplastrene ved dette arrangement.(Foto: Helgstrand Dressage)


Tilføjet d. 12-04-2019 kl. 13:38 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
04-04-20 Procenter gives trods aflysning
29-03-20 Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl
29-02-20 Helgstrand har 46 hingste med til Herning
28-01-20 Helgstrands Wellington-erhvervelse beseglet
15-01-20 Damgaard og Husbond går egne veje
27-12-19 Helgstrand erhverver pragtejendom i Wellington
18-12-19 Helgstrand stifter legat efter Maria's bøn om rideben
28-11-19 16 Helgstrand heste til Wellington
18-11-19 Helgstrand Dressage På DR2 nu
22-07-19 Helgstrand sender 13 ungheste til UVM i Ermelo


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider