Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tilmelding til Agria DRF-mesterskab i klubholdspringning er nu

Agria DRF-mesterskab i klubholdspringning præsenteret af Walber og Stutteri Ask har snarlig deadline for tilmeldinger. Deadline er mandag d. 1. april 2019, så det er nu, der skal meldes til

 

Deadline 1. april 2019

Skal jeres hold være med til den nye afviklingsform, skal I derfor melde jeres bruttohold til senest d. 1. april. Som noget helt nyt afvikles Agria DRF-mesterskabet i klubholdspringning i år efter et nyt koncept, hvor mesterskabet afvikles med fire kvalifikationer - Walber og Stutteri Ask Cup. Ved kvalifikationerne samler klubberne point, og de 8 hold med flest point mødes i den spændende finale, der afvikles d. 18. - 21. juli. Bruttohold skal melde til på DRF Go! og sende en mail med deltagerne på holdet.

 

Sådan melder I til
Tilmelding foregår dels som I kender det på DRF Go! og dels på mail til spring@rideforbund.dk - her meldes deltagerne på bruttoholdet. Der kan meldes op til 8 ryttere.

 

 

Fire kvalifikationer i Walber og Stutteri Ask Cup
Kvalifikationerne fordeler sig på to kvalifikationer i Jylland (Kolding Rideklub og Hjallerup Rideklub) og to kvalifikationer på Sjælland (Capacity Showjumping Center og Sportsrideklubben).
På holdet må der være op til otte ryttere, og det er herfra, at rytterne til de enkelte kvalifikationer samt finalen sættes. Man kan frit vælge hest.

 

På bruttoholdet skal der være minimum en U18 eller U21 rytter. Rytterne skal selvfølgelig alle være medlem af - og ride for den samme klub. I de fire kvalifikationer rider en ekvipage MB1*, to ekvipager rider MB2* og en ekvipage rider MA1*.

Finalen præsenteret af Walber og Stutteri Ask


Kvalificerede til finalen i Agria DRF-holdmesterskab præsenteret af Walber og Stutteri Ask, er de otte hold (samt ligeplacerede), der efter kvalifikationerne har flest point. I finalen, der afvikles i metode B12, er kravene sat en smule op, hvorfor to ekvipager rider MB2* og to ekvipager rider MA1*. Finalen afvikles hos Riders Cup d. 18. - 21. juli.

 

Mere info om turneringen kan ses her

Se tillige information om springreglementet her

 

Billede

 

Agria DRF-mesterskab i klubholdspringning præsenteret af Walber og Stutteri Ask har snarlig deadline for tilmeldinger. Deadline er mandag d. 1. april, så det er nu, der skal meldes til (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 25-03-2019 kl. 14:28 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
19-06-19 Ungdomslandshold udtaget til EM i spring i Holland
19-06-19 Ryttere udtaget til NM i spring
14-06-19 Nation Cup i springning skudt i gang
11-06-19 Christmas Stars fører i Walber og Stutteri Ask Cup
26-05-19 Ingen danskere i toppen af i de sidste høje klasser
26-05-19 Whitaker så hurtig som lynet
25-05-19 Irsk sejr i fredagens 150 cm klasse
25-05-19 Norsk sejr i finalen i Small Tour 1*
24-05-19 Stine Cassøe bedste dansker i 145 cm klassen
24-05-19 Banebygger: God sport i alle klasser


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider