Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Medieomblæst stald sælger topheste til Helgstrand

Paltinum Stables i Holland der drives af Titan Wilaras fra Singapore, har solgt deres to top-heste Eye Catcher og Five Star til Andreas Helgstrand, efter længere tids problemer og modvind i medierne om virksomhedens drift, medarbejdere og manglende betalinger

 

Modvind i medierne

Wilaras Platinum Stables har haft store udfordringer med at fastholde deres personale igennem de sidste fem år, og har haft en del overskrifter i medierne, om manglende betalinger til deres personale. Kendte dressurryttere som Marku Gribbe, Tommmie Visser, Robin Beekink og Michalle van Langen har alle arbejdet for Platinum Stable for kortere perioder, men forlod virksomheden efter kort tids ansættelse, indtil familien Brouwer blev hyret ind til at drive stedet i foråret 2015.

 

Samarbejds- og betalingsproblemer

Wilaras nød størst succes med sine heste mens Kristen Brouwer på ryggen af deres ungheste.

Med Brouwer ombord opnåede Wilaras at den 10-årige KWPN hingst Eye Catcher (e. Vivaldi / Partout) vandt 2014 Pavo Cup Finalen og dobbelt bronze i 2014 og 2015 ved UVM i verden. Brouwer red tillige den 9-årige Five Star (E. Amazing Star / Jazz) til en sølvmedalhe i 2016 ved UVM i Ermelo.

 

 

Størst succes under Brower

Efter to års samarbejde og et større opgør mellem Wilaras og Brouwers ophørte deres samarbejde ophørt. Samtidig er Wilaras blevet sagsøgt af adskillige kreditorer for ubetalte regninger og i april 2018 kom det tæt på en tvangsauktion over ejendommen.

 

Brouwers familien flyttede ud af faciliteterne i november, og de spanske brødre Antonio og Miguel Laiz Zandio flyttede ind få uger senere. Antonio Laiz Zandio konkurrerede Eye Catcher med succes på internationalt plan i lilletur o 2018 og vandt de spanske lille tur championater, men Five Star deltog aldrig i en CDI. Præcis et år senere endte samarbejdet, og den i Belgien bosiddende ukrainske rytter Inna Logutenkova overtod ridningen af Eye Catcher og red ham ved hingstekåringen i KWPN i 2019.

 

Rygter om Helgstrand køb

I november 2018 gik rygterne så på, at Helgstrand havde købt Platinum Stables i Riel, Holland, Disse rygter blev dog efterfølgende afvist af både Wilaras og Helgstrand.

 

Nu er det så offentliggjort af Helgstrand Dressage, at begge de to hingste Eye Catcher og Five Star er indkøbt til den danske salgsstald fra Platinum Stables med videresalg for øje.

 

Billede

 

Paltinum Stables i Holland der drives af Titan Wilaras fra Singapore, har solgt deres to top-heste Eye Catcher og Five Star til Andreas Helgstrand, efter længere tids modvind i medierne om virksomhedens drift og medarbejdere og betalingsproblemer (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 22-03-2019 kl. 10:49 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-11-19 16 Helgstrand heste til Wellington
18-11-19 Helgstrand Dressage På DR2 nu
22-07-19 Helgstrand sender 13 ungheste til UVM i Ermelo
19-06-19 Simone Pearce's første CDI GP sejr
12-04-19 Åbent hus hos Helgstrand Dressage
19-12-18 Di Magic OLD solgt til Helgstrand
13-12-18 Gunner KS til Helgstrand Dressage
24-10-18 Helgstrand og Schockemöhle indleder samarbejde
22-10-18 Dufour til Helgstrand Dressage
28-08-18 Unghestedominans fra Helgstrand


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider