Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Intens finale i KRAFFT Tour

Flere af de 25 amatørryttere havde nerverne ude på tøjet og kæmpede virkelig for at sejre i dagens finale. Nathalie Berggren bevarede roen og sikrede sig en velfortjent sejr i KRAFFT Tour i MCH Messecenter Herning

 

Sværhedsgrad højnet

Det var en udfordrende bane der mødte rytterne i dagens finale, klassen blev afviklet i en metode A tidsspringning, og banen lagde op til både snævre vendinger og højt tempo, så stemningen var intens.

 

I forhold til de to indledende runder var sværhedsgraden sat væsentligt op og højden på springene var også hævet til 120 cm. Kun de 5 bedste ryttere formåede at ride banen fejlfrit, mens alle andre ryttere indkasserede fejl på banen. Især dobbelspringet og en stor okse langs publikumsrækkerne gav fejl til mange ekvipager.

 

 

Nathalie Berggren bedst af de fejlfrie

Bedst af de fejlfrie var Nathalie Berggren og hesten Wizal III F. Vejgård (e. Carson Ask/Looping) (opdr. Toni Hørup). Nathalie red med stort overblik og kom flot rund med Wizal, som kvitterede med at springe fejlfrit på alle forhindringer i en tid på 52.20 sekunder, mere end to sekunder hurtigere end andenpladsen.

 

Det store overblik fra ekvipagens side, og også en lille portion held, afgjorde dagens finale, så Nathalie og Wizal nu kan kalde sig vindere af KRAFFT Tour of Amateurs 2019. Med vindertitlen følger den eftertragtede plads ved det svenske finalestævne ved Falsterbo Horseshow.

 

Andenplads til Julie Lund Terkelsen

Andenpladsen gik til Julie Lund Terkelsen og Argentina (e. Cancara/Corrado I). Julie gav den virkelig gas og red en super flot tur. Argentina viste stor kvalitet da afstanden til næstsidste forhindring blev meget tæt og her præsterede hoppen alligevel at ride fejlfrit over forhindringen. Julie og Argentina red i en tid på 54.79 sekunder.

 

Tredjeplads til Mie S Rasmussen

På tredjepladsen blev det Mie S. Rasmussen, som under hele stævnet har leveret fejlfrie runder. Hun red på Umani (e. French Buffet Xx/Zep) og ekvipagen kunne med en ridetid på 58.46 sekunder tilføje endnu en topplacering til samlingen.

 

Fjerdepladsen gik til Alberthe Studsgaard og Cobold 51( e. Cassaro/Quinar), parret red en flot fejlfri runde i tiden 60.68 sekunder. På femtepladsen fik vi klassens sidste fejlfrie rytter Julie Zoëga Søndergaard på hesten Jivaro de Laubry e. Indorado/Skippy II. Parret red en sikker og kontrolleret fejlfri runde i tiden 65.98.

 

Det blev Johanne Gallus og Heart Beat's Brakeout (e. Heartbeat/Limbus) (opdr. Bjarne Nielsen) og Berit Wheler på Lasar H e. Solos Landtinus/Lucky Light (opdr. Birthe og Poul Holfelt) der kunne besætte de sidste to placeringer, som henholdsvis nr. 6 og 7.

 

Se resultatet fra klassen her

 

Kilde: Dansk Varmblods Hingstekåring

 

Billede

 


Tilføjet d. 09-03-2019 kl. 15:31 af i kategorien Ridesport.
Tags: Springning.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-02-20 Ungryttere og juniorer er udtaget til bruttotruppen i springning
04-02-20 Spring-seniorer udtaget til bruttotruppen
04-01-20 Martin Fuchs bedste på Longines ranglisten
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm
19-10-19 Hurtige ponyer og norsk sejr
19-10-19 Intenst opgør i Medium Tour finalen
19-10-19 Andenplads til Emilie Henningsen Schaefer i CSI1*
18-10-19 Helt urørlig Guido Jun Klatte i 140cm CSI3*
17-10-19 Isabel blev flot 2'er i 120cm ponyklassen
17-10-19 Michael Aabo bedste dansker i CSI3* 135cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider