Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flere DV føl til udlandet på World Cup følauktion

Ialt 15 DV føl blev solgt på Dansk Varmblods førsye følauktion ved world Cup stævnet i Herning. Flere af de solgte og flot klargjorte føl gik til udenlandske købere. gennemsnitsprisen blev på over 80.000 kr pr. føl.

 

15 føl skiftede ejere

 

Auktionarius Casper Cassøe havde 18 føl under hammeren, og de 15 skiftede ejer (salgsprocent 83,33 %) for en gennemsnitspris på 82.881,25 kr. Både tilskuerpladserne og VIP'en var godt fyldt op, og der herskede en rigtig god stemning i Nathalie Horse Care Arena, Hal M i MCH Messecenter Herning.

 

 

"Vi havde udlændinge i salen og i telefonerne, og der blev i alt solgt fire føl til udenlandske købere," fortæller formand for Dansk Varmblods auktionsudvalg, Ulrik Kristensen og fortsætter:

"En følauktion i efteråret er jo et helt nyt koncept, og det var vist sig at fungere. Føllene flot klargjort, og det endnu engang bevist, at springføl med de rigtige afstamninger med præstationer i morlinjen kan sælges."

 

"Vi er yderst tilfredse med resultatet af auktionen, hvor vi har opnået en salgsprocent og en gennemsnitspris på samme niveau som ved elitefølauktionen, og vi har snakket med mange tilfredse sælgere i stalden bagefter, så vi håber, at vi får plads i World Cuppen igen næste år," slutter Ulrik Kristensen.

 

Første føl gik til 23.000 euro

Berider, forretningsmand og hingsteholder Andreas Helgstrand købte auktionens første føl for 23.000 euro. Det var det meget velgående hoppeføl af familien Worres eliteavl, Worres Nina e. Franklin/ Aquilino.

 

Dyreste føl Counter Strike

Dyreste springføl blev hingsteføllet Counter Strike e. Clarimo/Coronado, der blev erhvervet af Stald Lux ved Jan List Christensen, der tidligere har købt flere særdeles gode springføl på Dansk Varmblods følauktioner og har sammen med sin datter Anne Hou Christensen haft stor succes med at videreudvikle dem i sporten.

 

Mange gode hoppeføl

Auktionen bød på adskillige super gode hoppeføl ud af stærke dressurafstamninger som fx det særdeles veltravende Love It Nexen e. Blue Hors St. Schufro/Belissimo M, der blev solgt for 10.500 euro til konstellationen CK Dressage og Stutteri Teglovnen.

 

Hoppeføllet Overgaard's Australia e. Blue Hors Farrell/ Blue Hors Zack, der deler hoppestamme med guldmedaljehingsten Blue Hors Zackerey og den tredobbelte UVM-vinder Fiontini, blev solgt for 18.000 euro til tyske købere.

 

Hesselhøj Vamilja e. Vitalis/ Sir Donnerhall II var et af de meget interessant hoppeføl med en spændende hoppestamme. Hun er tæt beslægtet med Hesselhøj Donkey Boy og gik for 16.000 euro til danske købere.

 

Det skimlede dressurhoppeføl Lipas Glamour e. Franziskus/Zardin Firfod var allersidste føl på auktionen og blev solgt for 11.500 euro til Stutteri Horsebo.

 

Kilde: Dansk Varmblod

 

Billede

 

 


Tilføjet d. 20-10-2018 kl. 13:25 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-10-18 Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning
23-10-18 World Cup Herning blev en succes!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
21-10-18 World Cup dressur på DR K søndag
21-10-18 Amased Dressage Amateurs Tour afgjort
21-10-18 Sejr til Tyskland i Stutteri Ask Grand Prix
21-10-18 Zee Me Blue vandt Intetermediare I
21-10-18 Tysk sejr i Grand Prix
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
20-10-18 Kamp i 3* Grand Prix springning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider