Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Formidabel entré af Dufour og Bohemian

Cathrine Dufour demonstrerede med overbevisende styrke på den blot 8-årige Bohemian, at det er mere end en lovende ekvipage. I den første store dressurklasse ved World Cup stævnet i Herning, hvor de med stort overskud og graciøsest, ubesværet ridt sikrede sig sejren i den trestjernede Zibrasport Grand Prix

 

Test af de nye stjerner

Fredag er dagen hvor der tages hul på de store dressurprogrammer, og dagen for den trestjernede Zibrasport Grand Prix blev afviklet. Den 3-stjernede Grand Prix-tour afvikles sideløbende med World Cup kvalifikationen og da det ofte er de nye upcoming stjerner der deltager, så giver det en god indikation for hvad fremtiden har I vente. Det kyndige dressurpublikum var klar til at følge slagets gang fra tilskuerpladserne. Og sikke en opvisning det blev.

 

Talentfulde unge Bohemian sejrer

Cathrine Dufour havde naturligvis sin unge talentfulde Bohemian (e. Bordeaux) tilmeldt denne klasse, særligt da hun har måtte melde afbud med Attterupgaards Cassidy, men det lader bestemt til at Boheman træder i de rigtige hovspor efter Cassidy, med potentiale til at nå helt til tops.

 

Det blev en Ikke mindre end ufattelig flot præstation af den blot 8-årige hest, og vidste man det ikke ville ingen tro at hesten ikke både var ældre og langt mere rutineret end tilfældet er. Men nu rides den jo også af Danmarks unge dressurdronning Cathrine Dufour, og det forekommer at de har opnået en helt særlig forbindelse med hinanden.

 

 

Med sit unge stjerneskud Bohemian leverede hun et meget overskudsagtet, elegant og harmonisk program, selvom styrken i øvelserne naturligt fortsat kan forbedres i den unge hest. Parret hentede alligevel flotte points fra dommerne, hvor karaktererne i løbet af programmet bl.a. sneg sig op på flere 9-taller med en samlet karakter på 76,587%, der rakte til en sejr i klassen.

 

"Bohemian var virkelig cool, og jeg er mega tilfreds. Han har overrasket mig meget positivt ved de sidste to stævner, og jeg er rigtig stolt af, at han kan præstere i så stor en arena og foran sådan et publikum. Jeg skal arbejde lidt mere på banen, når jeg rider på Bohemian i forhold til, når jeg rider på Cassidy, for han ved, hvad han skal. Det gør Bohemian ikke endnu. Så det er en lidt anden opgave. Der er stadig lidt momenter, hvor han bliver lidt ungeheste-agtig, men der er også rigtig mange gode momenter, så jeg er meget, meget glad," sagde Cathrine Dufour efterfølgende, hvor hun også fortalte, at planen er, at både Bohemian og Cassidy skal gå stævner i World Cup sæsonen, der skydes i gang i lørdag i Herning.

 

Andenplads til Daniel og Olymbrio

På andenpladsen kom endnu en lovende dansk ekvipage, nemlig Daniel Bachmann Andersen på avlshingsten Blue Hors Don Olymbrio (e. Jazz), der også leverede et flot program. Det blev til 75,522 % i alt, og andenpladsen var hjemme.

 

Sammenlignet med Bohemian, udviser den 10-åige Olymbrio en særdeles flot front og har større råstyrke i de vanskelige øvelser, hvor avlshingsten i særdeleshed udstråler stor kraft og sikkerhed i både piaffe og passage. Det var også en særdeles tilfreds Daniel der efterfølgende udtalte følgende:

"Det gik rigtig godt, og det er den bedste tur, Don Olymbrio har gået. Det er fanatisk at kunne gøre det så godt på hjemmebane. Olymbrio har ikke været med så meget med ude i sommer pga. bedækningssæsonen, men han er selvfølgelig blevet redet, og jeg kan mærke, han er blevet stærkere, og det er jeg så glad for. Han har haft nemt ved at lære ting, men har været lidt lang tid om at finde styrken. Cathrine gjorde det super godt, og jeg er stolt over at stå på podiet med hende," sagde Daniel efter sit ridt.

 

Tyske Kathleen Keller og San Royal sikrede sig tredjepladsen med 73,804% foran Lone Bang Larsen som har Bakkely's Onandt (e. Onassis), der viste et energifuldt og flot program, der af dommerne blev belønnet med 71,587%

 

Se de samlede resultater fra klassen her

 

Billede

 

Cathrine Dufour demonstrerede med overbevisende styrke på den blot 8-årige Bohemian, at det er mere end en lovende ekvipage. I den første store dressurklasse ved World Cup stævnet i Herning, hvor de med stort overskud og graciøsest, ubesværet ridt sikrede sig sejren i den trestjernede Zibrasport Grand Prix. Daniel Bachmann Andersen og Don Olymbrio (Foto: World Cup Herning)


Tilføjet d. 19-10-2018 kl. 16:31 og sidst rettet den 19-10-2018 kl. 16:44 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-10-18 Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning
23-10-18 World Cup Herning blev en succes!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
21-10-18 World Cup dressur på DR K søndag
21-10-18 Amased Dressage Amateurs Tour afgjort
21-10-18 Sejr til Tyskland i Stutteri Ask Grand Prix
21-10-18 Zee Me Blue vandt Intetermediare I
21-10-18 Tysk sejr i Grand Prix
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
20-10-18 Kamp i 3* Grand Prix springning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider