Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Blue Hors chefberider går egne veje

Efter 7 år på posten som chefberider på Stutteri Blue Hors, har Allan Grøn besluttet at opsige sin stilling, og i stedet starte som selvstændig træner, og slutte sig til sin hustru som driver Davinde Rideklub på parrets fælles bopæl ved Odense

 

Stopper med udgangen af november 2018

Allan Grøn har gennem de seneste 7 år med stor succes uddannet dressurheste på Blue Hors i sin stilling som chefberider, men har nu besluttet sig for at nu er det slut. 36-årige Allan stopper som chefberider på Blue Hors pr. 30. november, og vil i stedet starte som selvstændig træner og uddanner af dressurheste ud fra hjemadressen nær Odense, der huser Davinde Rideklub, der drives af Allans hustru Astrid Therkeldsen Grøn.

 

Samarbejdet med Blue Hors stopper ikke

Det betyder imidlertid ikke at samarbejdet med Blue Hors stopper, da der er indgået en aftale om, at Allan som ekstern rytter vil fortsætte med at hjælpe Blue Hors med at uddanne fremtidens stjerner.

"Jeg ønsker at benytte lejligheden til at takke Allan for den store indsats som han gennem årene har ydet for Blue Hors - og jeg er glad for, at vi også fremadrettet kan trække på Allans store kunnen" udtaler Sportschef Ulrik Gerstorf Sørensen

 

 

Gensidigt udbytte

Samtidig med at Allan Grøn i de forgangne 7 år har været et aktiv for Blue Hors, har stutteriet også været med til at løfte Allans Grøn til en professionel international dressurrytter. Allan debuterede internationalt ved UVM i 2013 på Zink Flower. Parret returnerede året efter i 2014 i Verden.

 

Det er imidlertid med Blue Hors Zatchmo at Allan grøn i særlig grad gjorde sig bemærket i 2017, hvor de konkurrerede i lille tur.

 

Blue Hors købte efterfølgende Wasabi OLD af Victorie Michalke, som Grand Prix Schoolmaster til Allan, og på Wasabi Old deltog Allen i en række CDI stævner i Herning, Hagen Uggerhalne, Falsterbo og Waregem i løbet af 2017, men har ikke redet internationalt i år. 2018.

 

Billede

 

Efter 7 år på posten som chefberider på Stutteri Blue Hors, har Allan Grøn besluttet at opsige sin stilling, og i stedet starte som selvstændig træner, og slutte sig til sin hustru som driver Davinde Rideklub på parrets fælles bopæl ved Odense. Her ses Allan Grøn på Wasabi OLD (Arkivfoto)


Tilføjet d. 15-10-2018 kl. 08:14 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
04-12-19 Agnete og Blue Hors heste på vej mod Wellington
27-11-19 Fortrun præmiehingst hos Oldenburgerne
13-11-19 Groom med 10-års jubilæum
10-11-19 Agnete skal ride Olymbrio
07-11-19 Zepter - en stjerne in spe
22-07-19 Blue Hors fortsætter som vært for DRF stævner
28-06-19 Årets Blue Hors Championat skudt igang
19-06-19 Ny avlskonsulent hos Blue Hors
14-06-19 Stinna skal ride Blue Hors hest
11-04-19 Agnete Kirk Thinggaard hjem til Blue Hors


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider