Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skal I gratis med til World Cup i Herning?

Vil I gratis med til det store World Cup stævne i MCH Messecenter Herning i efterårsferien - så kan der nu vindes billetter hos Dans RideForbund til din rideklub, så medlemmerne sammen kan tage turen til efterårets store hestebegivenhed

 

Efterårsferie i hestens tegn

I uge 42 slår World Cup Herning dørene op til årets hesteoplevelse i Jyske Bank Boxen, og nu kan I gennem Dansk RIde Forbund vinde billetter, så klubben kan få en samlet oplevelse i særklasse søndag den 21. oktober. Her kan I bl.a. opleve kür-finalen i World Cuppen, masser af international topdressur og -springning og Clémence Faivre Show.

 

Sådan vinder I
For at vinde billetter skal I finde klubbens sødeste pony/hest og "shine den op", som var det den, der skulle ride World Cup i Jyske Bank Boxen. Herefter skal I uploade et skønt billede af ponyen/hesten på Instagram under hashtaggene: #worldcupherning og #worldcupherningklubtur. I skal også huske at tilføje et # med klubbens navn samt skrive ponyen/hestens navn og alder.

Konkurrencen løber fra den 1. - 12. oktober kl. 12, hvorefter DRF finder en vinder. Præmien er søndagsbilletter til World Cup Herning (maks. 50 stk.). Vi kontakter vinderen efterfølgende og hører, hvor mange fra klubben der vil afsted. Vi glæder os til mange skønne billeder af jeres søde ponyer og heste.

 

 

Bemærk at når I deltager i konkurrencen, så giver I samtidig World Cup Herning, Dansk Ride Forbund, Equitour Aalborg og Dansk Varmblod ret til at dele billederne med #worldcupherning og #worldcupherningklubtur på organisationernes egne kanaler.

 

12. World Cup i Danmark
Det er 12. gang, at World Cup-sæsonen i dressur skydes i gang i Danmark, og anden gang, at vi skal opleve topdressur og international springning i Herning. De danske topryttere er i gang med at forberede sig på at give publikum en på opleveren i Herning, og på hjemmesiden finder du masser af nyttig info om program, billetter, camping og VIP. Det er også her vi lægger info om de deltagende ryttere og heste, når tilmeldingerne begynder at løbe ind.

 

Om World Cup Herning
Jyske Bank Boxen i Herning danner den spektakulære ramme om ridning i verdensklasse, når FEI World Cup kvalifikation i dressur og topspringning afvikles i det midtjyske. World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.

 

Billede

 

Vil I gratis med til det store World Cup stævne i MCH Messecenter Herning i efterårsferien - så kan der nu vindes billetter hos Dans RideForbund til din rideklub, så medlemmerne sammen kan tage turen til efterårets store hestebegivenhed


Tilføjet d. 03-10-2018 kl. 08:45 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-10-18 Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning
23-10-18 World Cup Herning blev en succes!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
21-10-18 World Cup dressur på DR K søndag
21-10-18 Amased Dressage Amateurs Tour afgjort
21-10-18 Sejr til Tyskland i Stutteri Ask Grand Prix
21-10-18 Zee Me Blue vandt Intetermediare I
21-10-18 Tysk sejr i Grand Prix
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
20-10-18 Kamp i 3* Grand Prix springning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider