Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sjette sejr på stribe til Jessica og Dalera BB

Den tyske guldmedaljevinder for hold Jessica von Bredow-Werndl og den formidable trakehnerhoppe TSF Dalera BB vandt den firstjernede CDI Grand prix lørdag aften, deres sjette sejr på stribe

 

Tyskere på de første pladser

Det blev til ren tysk trio sejr i den internationale firstjernede Grand prix i Donaueschingen i Tyskland, hvor første og andenpladsen tillige gik til et velkendt tysk søskendepar.

 

Sejr til Jessica og Dalera BB

Jessica von Bredow-Werndl vandt lørdag CDI4* Grand Prix i Donaueschingen i Tyskland, på den utroligt letbenede og elegante 13-årige trakehnerhoppe TSF Dalera BB.

 

 

Sejren høstede de med komfortable 80,826%, hvilket er deres sjette sejr i streg, og de havde tillige været et sikkert kort på det tyske landshold ved OL, havde corona-pandemien ikke sat en stopper for den planlagte afholdelse i 2020.

 

Parret var på det guldvindende hold ved WEG i Tryon i 2018 og EM i 2018, hvor de tillige sikrede sig bronzemedaljen i den individuelle finale-kur.

 

Andenplads til bror Benjamin på Faamoso OLD

Benjamin Werndl, der er Jessica's storebror sikrede sig andenpladsen i klassen med Famoso OLD med personlig rekord på 76.891%.

 

Frederic Wandres på Duke of Britain indtog tredjepladsen med 74.696%, og sluttede hermed den tyske vinder trio..

 

Se klassens samlede resultat her

 

Billede

 

Den tyske guldmedaljevinder for hold Jessica von Bredow-Werndl og den formidable trakehnerhoppe TSF Dalera BB vandt den firstjernede CDI Grand prix lørdag aften, deres sjette sejr på stribe (Arkivfoto)


Tilføjet d. 30-08-2020 kl. 13:26 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-11-19 86 karakterer af mindst 8
28-09-18 Helbror til WEG guldvinder på auktion


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider