Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Opvarmning til World Cup Herning

World Cup stævnet i dressur 2018 på dansk jord er under forberedelse og løber af stablen i efterårsferien i MCH Messecenter Herning. Det forventes at ca. 650 heste vil indtage Herning til nogle dage spækket med hesteoplevelser

 

650 heste

Jyske Bank Boxen indeholder en af verdens største indendørs ridebaner med målet 44*80 meter og med plads til 8500 tilskuere. 650 heste indtager Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning i efterårsferien, når der er FEI World Cup i dressur. Her samles nogle af verdens bedste dressurryttere i Herning for at dyste om afgørende point, ligesom der er mulighed for at opleve international topspringning og et show i verdensklasse med bl.a. Ericka Jane og Clémence Faivre. Der er unikke oplevelser alle dage, og billetsalget er i fuld gang.


Hesstefest i efterårsferien

Uge 42 byder på den helt store hestefest i Herning, når Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning fyldes med heste, ryttere og besøgende. Det er 12. gang, at World Cup skydes i gang i Danmark, og det er anden gang, det foregår i Herning. Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen den 17.-21. oktober er første runde af FEI World Cup i dressur 2018/2019, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere rider om vigtige point.

 

To af Danmarks allerbedste ryttere har allerede meldt sig klar til at ride World Cuppen i Herning. Agnete Kirk Thinggard og Atterupgaards Orthilia samt Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter er som de første danske ekvipager udtaget til at repræsentere Danmark i Jyske Bank Boxen.

 

 

"Jeg har brugt hele foråret og sommeren på at få bygget Orthilia op muskelmæssigt og få styr på en masse tekniske detaljer i ridningen af hende. Jeg glæder mig til at ride i Herning, fordi det altid er et super velorganiseret stævne i flotte rammer og altid med et veloplagt publikum. Det er en stor oplevelse hver gang, og det er jeg sikker på, at det også vil være denne gang", siger Agnete Kirk Thinggaard.

 

Få det hele med
Billetsalget er i fuld gang, og vil du sikre dig den fulde oplevelse med topsport, auktion, show og musik kan du for kun 750,- kr. købe et partout-armbånd til fredag, lørdag og søndag. Kan du kun komme til Jyske Bank Boxen en enkelt dag, er det også muligt at købe endagsbilletter. Se mere her.

 

Gratis entre til messen
World Cup-kvalifikationen krydres med Almased Dressage Amateurs, lilletursklasser i dressur samt et stort internationalt springstævne med CSI***og CSI*. Det store stævne byder også på finale i ponyspring-turneringen Nord-Vest Box Stil Cup og et show i særklasse. I Hal M i MCH Messecenter Herning kan man også finde "World Cup-messen - alt til hest og rytter", hvor der er 60 stande med et væld af nyheder og gode tilbud. Udstillerne medbringer et bredt felt af produkter lige fra foder og staldinventar til tøj og hestetrailere. Der er gratis adgang alle dage til Hal M, hvor der ud over salgsmessen med spændende stande også findes en ridebane, hvor du kan opleve forskellige springklasser op til 140 cm, juniorspringning og dressur på højt plan.

 

Lørdag aften bliver en fest. Her kombineres dagens spændende konkurrenceprogram med Show Night i Jyske Bank Boxen. Aftenen byder på et væld af festlige indslag - masser af fart og bevægelse, musik og sjov. Blandt andet kan I opleve den danske R&B-sangerinde Ericka Jane med hits som "Favorite Lie" og "Bad like you", og så vil franske Clémence Faivre, som er Haute Ecole-træner (højere klassisk dressur) og specialist i frihedsarbejde, sammen med sine heste forbløffe publikum med sit nye show Fuego.

 

Fredag vil der for første gang være DWB World Cup Auction, som World Cup Herning og Dansk Varmblod (DV) har arrangeret, og her vil auktionarius svinge hammeren over topføl fredag eftermiddag. Det vil være en god blanding af spring- og dressurbetonede DV-registrerede føl, og primært de sent fødte føl, som ikke har været under hammeren på Dansk Varmblods Elitefølauktion i august.

 

 

World Cup tævnet i dressur i er under forberedelse og løber af stablen i efterårsferien i MCH Messecenter Herning. Det forventes at ca. 650 heste vil indtage Herning til nogle dage spækket med hesteoplevelser

 

Stævnets hjemmeside ses her

 

Billede

 

World Cup stævnet i dressur 2018 på dansk jord er under forberedelse og løber af stablen i efterårsferien i MCH Messecenter Herning. Det forventes at ca. 650 heste vil indtage Herning til nogle dage spækket med hesteoplevelser

 


Tilføjet d. 26-09-2018 kl. 08:56 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-10-18 Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning
23-10-18 World Cup Herning blev en succes!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
21-10-18 World Cup dressur på DR K søndag
21-10-18 Amased Dressage Amateurs Tour afgjort
21-10-18 Sejr til Tyskland i Stutteri Ask Grand Prix
21-10-18 Zee Me Blue vandt Intetermediare I
21-10-18 Tysk sejr i Grand Prix
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
20-10-18 Kamp i 3* Grand Prix springning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider