Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

World Cup i Herning - billetsalget er igang!

Så er der åbnet for billetsalget til World Cup Stævnet i Herning til oktober, der bliver efterårets store hestebegivenhed på dansk jord, der bl.a. bliver samling for verdens bedste dressurryttere, når kvalifikationsstævnet i FEI World Cup i dressur afvikles

 

Billetsalget i gang

Billetsalget til årets helt store ridesportsevent på dansk jord i gang. Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen er selvfølgelig FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles i Herning for at dyste om afgørende point. Det store stævne byder også på topsport i internationale dressur- og springklasser, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne.

 

12. World Cup i Danmark
Det er 12. gang, at World Cup-sæsonen skydes i gang i Danmark, og anden gang, at vi skal opleve det i Herning. Flere danske topryttere er i gang med at forberede sig på at give publikum en på opleveren i Herning, og hjemmesiden finder du masser af nyttig info om program, billetter, camping og VIP. Det er også her vi lægger info om de deltagende ryttere og heste, når tilmeldingerne begynder at løbe ind.

 

Uden sponsorer intet storslået event
At World Cup Herning bliver en realitet skyldes i høj grad, at de tre hovedsponsorer Blue Hors, Stutteri Ask og ECCO har valgt at bakke op om eventen. Derfor er det en fornøjelse at kunne præsentere klasserne FEI World Cup Grand Prix presented by Blue Hors, FEI World Cup Grand Prix Kür presented by ECCO og lørdagens CSI3* Stutteri ASK Grand Prix.

 

Om World Cup Herning
Jyske Bank Boxen i Herning danner den spektakulære ramme om ridning i verdensklasse, når FEI World Cup kvalifikation i dressur og topspringning afvikles i det midtjyske. World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.

 

For at købe billetter se her

Se programmet for World Cup'en på stævnets hjemmeside her

 

Billede

 

Så er der åbnet for billetsalget til World Cup Stævnet i Herning til oktober, der bliver efterårets store hestebegivenhed på dansk jord, der bl.a. bliver samling for verdens bedste dressurryttere, når kvalifikationsstævnet i FEI World Cup i dressur afvikles


Tilføjet d. 26-08-2018 kl. 11:52 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
24-10-18 Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning
23-10-18 World Cup Herning blev en succes!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
21-10-18 World Cup dressur på DR K søndag
21-10-18 Amased Dressage Amateurs Tour afgjort
21-10-18 Sejr til Tyskland i Stutteri Ask Grand Prix
21-10-18 Zee Me Blue vandt Intetermediare I
21-10-18 Tysk sejr i Grand Prix
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
20-10-18 Kamp i 3* Grand Prix springning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider