Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Severo og d’Avie vinder UVM 6-års guld

Severo og den 6-årige Helgstrand Dressage hest D'avie tog guldet ved årets sidste UVM finale i Ermelo her til aften. De blev til en kneben sejr foran Villeneuve med tyske Laura Strobel i sadlen, der tog sølvet. Ingen af de to danske ekvipager kunne blande sig i medaljekampen

 

Tæt opgør om guld og sølv

Sidst på dagen i dag søndag, var det sidste hold finaleheste i vælten ved UVM i Errmelo, nemlig 6-års hestene. Det blev til en kneben sejr til den i Danmark herboende spanske rytter Severo Juardo Lopez på den af Helgstrand Dressage ejede d'Avie (Don Juan de Hus) foran tyske Laura Strobel på Villeneuve (Vitalis / Dancier), der blot var 0,2 point fra at ride lige op med vinderekvipagen.

 

Sejr til Severo og D'avie

Den for Helgstrand Dressage ridende Severo Juardo LopeZ og D'Avie lagde sig forest i konkurrencen og sikrede sig med samlet 9,26 point sejren og guldet i 6-års klassen, bl.a. på baggrund af et meget flot galopprogram, der kastede et rent 10-tal af sig, og hvor de tillige sikrede sig 9,8 for trav. Godt nok rider ekvipagen for Spanien, men Severo er som bekendt bosiddende i Danmark, hvor han rider for Helgstrand Dressage, som netop ejer hesten. Det blev derfor i høj grad også til en dansk sejr på lige fod med sejr til Spanien.

 

D'Avie fik i 2017 ved UVM i Ermelo, en samlet 6. plads med en score på 8,8 - bl.a. med 9,6 for trav og 9 i kapacitet.

 

 

Sølv til Villeneuve og Laura Strobel

De var imidlertid tæt på at blive hentet af foran tyske Laura Strobel på Villeneuve (Vitalis / Dancier), der blot var 0,2 point fra at ride lige op med vinderekvipagen. De fik bl.a. 9,8 i galop og 9,5 i papacitet, og opnåede en samlet pointsum på 9,24 i finaleridtet med bl.a. to 9-taller for henholdsvis trav og kapacitet.

 

Bronze til hollandske Hermes og Dinja van Liere

Hollandske Dinja van Liere på Hermes (e. Easy Game / Flemmingh) tog sig af bronzemedaljen i 6-års klassen med en samlet pointsum på 8,78, med b.la. 9.0 i både trav og kapacitet.

 

Ingen danskere med i medaljekampen

De to deltagende danske ekvipager kom desværre ikke til at deltage i kampen om medaljerne.

 

Jan Møller Christensen på Hesselhøj Donkey Boy (e. Era Dancing Hit / Milan) leverede et stabilt program, men kunne ikke være med i toppen af feltet. De opnåede samlet 8,56 point, med højeste karakter på 8,8 for trav og galop og 8,7 for kapacitet. Dette rakte til en samlet 5. plads i 6-års finalen.

 

Andreas Helgstrand og Ferrari Old (e. Foundation 2 / Blue Hors Hotline) opnåede samlet 7,66 point, hvor højeste score blev 8,4 i trav og 8,0 i galop, der resulterede i en samlet 10.-plads i 6-års finaleklassen.

 

Se resultatet fra den samlede UVM 6-års finaleklasse her

 

Billede

 

Severo og den 6-årige Helgstrand Dressage hest D'avie tog guldet ved årets sidste UVM finale i Ermelo her til aften. Godt nok rider ekvipagen for Spanien, men Severo er som bekendt bosiddende i Danmark, hvor han rider for Helgstrand Dressage, som netop ejer hesten. Det blev derfor i høj grad også til en dansk sejr på lige fod med sejr til Spanien.(Foto: Helgstrand Dressage)


Tilføjet d. 05-08-2018 kl. 21:33 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-02-20 Helgstrand har 46 hingste med til Herning
28-01-20 Helgstrands Wellington-erhvervelse beseglet
15-01-20 Damgaard og Husbond går egne veje
27-12-19 Helgstrand erhverver pragtejendom i Wellington
18-12-19 Helgstrand stifter legat efter Maria's bøn om rideben
28-11-19 16 Helgstrand heste til Wellington
18-11-19 Helgstrand Dressage På DR2 nu
22-07-19 Helgstrand sender 13 ungheste til UVM i Ermelo
19-06-19 Simone Pearce's første CDI GP sejr
12-04-19 Åbent hus hos Helgstrand Dressage


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider