Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stærk dansk ekvipage ude af EM

Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver kommer ikke til start ved EM. Josefine må sande at Hønnerups Driver ikke er fit for fight til at deltage ved EM for ungryttere og melder afbud. Malene Aalborg på Quantico Nexen overtager Josefines plads på holdet

 

Hønnerups Driver kommer ikke til start

For andet år i træker Josefine Hoffmann og Anna Kasprzack's tidligere hest Hønnerups Driver (e. Blue Hors Rommanov / Blue Hors Don Schufro) blevet udtaget til det danske EM hold for ungryttere, og hun har set frem til EM med forventning, efter at ekvipagen klarede sig flot og sluttede som nummer 7 i Küren i 2017.

 

Skadet i træning

Men endnu før et er begyndt er det slut for Josefine og Driver er det forbi. Josefine må sande at hendes makker ikke er fit for fight efter en træningssession, og det er besluttet at trække ham fra den kommende konkurrencer. En skuffet Josefine vælger at sætte hensynet til hesten højest og skriver på sin Facebookside den 7. juli følgende:

 

 

"Verdens bedste Divs. Inden Europamesterskaberne overhovedet var begyndt er det også forbi fra vores side.Divs var desværre ikke helt gående til træning i går og må have lidt ro. Jeg skylder ham så meget for alt det han har gjort for mig det sidste 1,5 års tid, så intet skal satses. Vi havde glædet os rigtig meget til at komme afsted og Divs var totalt klar..."

 

Og Josefine har også i skuffelsens stund overskud til at give staffetten og opmuntringen videre til de øvrige danske ekvipager:

 

"Der kommer flere stævner og vi kommer stærkt tilbage inden længe.
Jeg hepper på de super seje ryttere, og ved de kæmper et brag af en kamp??
GOOD LUCK GIRLS"

 

Malene Aaborg og Quantico Nexen tager pladsen

Det bliver Malene Alborg på den 8-årige Quantico Nexen (e. Quaterback x Argentinus) der er udnævnt som første reserve for holder, der kommer til at tage Josefines plads på det danske landshold.

 

Hun vil sammen med Caroline T elsner på Alskenz Firfod, Karoline Rohmann på Noosa melody og Sara Ven Deurs Petersen på Katholm's Ronaldo udføre det danske EM team.

 

Se opslaget på Josefines Facebookside her

 

Billede

 

Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver kommer ikke til start ved EM. Josefine må sande at Hønnerups Driver ikke er fit for fight til at deltage ved EM for ungryttere og melder afbud. Malene Alborg på Quantico Nexen overtager Josefines plads på holdet

 


Tilføjet d. 09-07-2018 kl. 10:37 og sidst rettet den 09-07-2018 kl. 10:54 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
04-09-18 Danskerne igennem EM i TREC
28-08-18 Danskere klar til EM i TREC
17-08-18 Victoria og Ludwig opnår 6. plads i EM-kür
17-08-18 Bronze til Victoria og Ludwig ved EM
14-08-18 U25-landsholdet klar til EM
13-08-18 Hattrick til Alexander ved EM
10-08-18 EM-sølv til de danske dressurponyer
05-08-18 Ungrytterne vinder Nations Cup i Samorin
26-07-18 U25 holdet er sat til EM i dressur
13-07-18 Ærgerlig 5.-plads til ungrytterne ved EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider