Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gørklintgårds Dublet opnår dobbeltsejr come-back!

Knapt var OL-bronzevinderen Gørklintgårds Dublet returneret til top-sporten førend den danskavlede DV-vallak tog sin første dobbeltsejr med amerikanske Kasey Perry-Glass i sadlen, og demonstrerede at ekvipagen igen er blandt dem der skal regnes med i toppen af amerikansk dressur

 

Flot Comeback med dobbeltsejr i CDI*3 GP

Partnerskabet mellem den 15-årige danske varmblodsvallak Gørklintgårds Dublet og 30-årige amerikanske Kasey Perry-Glass har fået en fortrinlig relancering efter en længere pause væk fra top-sporten, med dobbeltsejr i trestjernet Grand Prix og Grand prix Freestyle ved Global Dressage Festival.

 

Sejr i Grand Prix

Ved deres først come-back stævne efter 8 måneders fravær fra topsporten (se her) sikrede den amerikansk-danske ekvipage sig sejren i et felt af 19 internationale ekvipager fra 7 nationer, med en dommerscore på 73,217 % i den trestjernede CDI ved Global Dressage Festival.

 

"Jeg har ikke haft den følelse I lang tid. Han er 15 år gammel, men føltes som en ung hest. Jeg er rigtig glad for at jeg havde denne følelse", og hun fortsatte "Jeg har ikke haft denne følelse i lang tid. Han fortjener det bedste. Han er en af de bedste. Nu er det op til mig at finde ud af hvordan jeg kan optimere det"

 

Aelene Page fra Florida på hesten Woodstock sikrede sig andenpladsen i klassen med en score på 71,435 % og Yvonne Losos de Muniz fra den Dominikanske Republik på Foco Loco W, som er kvalificeret til at deltage i World Cup finalen i Paris i april måned blev tre'er i klassen med 70,804 %.

Sejr i Grand Prix Kür.

 

 

 

 

Sejr i Grand Prix Kür

Fredag vandt ekvipagen Kasey og Dublet så igen i den trestjernede CDI kür, med en dommerscore på 76,125 %.

 

Kasey var igen særdeles tilfreds "Vi var klar både mentalt og fysisk", udtalte den unge amerikanske rytter efter deres vellykkede ridt.

 

Adrienne Lyne på oldenburgeren Horizon blev to'er i kalssen, med 74,200 %, i deres første store tur for den 11-årige hoppe. Yvonne Loscos de Muniz, to ligesom i Grand Prix'en tredjepladsen med 73,800 procent.

 

På toppen igen efter pause

Pausen har gjort både Kasey og Dublet godt, beretter Kasey.

"At have haft denne pause har givet mig mulighed for virkelig at forelske mig i sporten igen. Ikke at jeg ikke elskede den før, men når konkurrencen bliver hård kan det somme tider være vanskeligt at holde hovedet friskt. Jeg har taget mig god tid, et ridt ad gangen" siger Kasey

 

Under pausen har Dublet været aqua-trænet to gange om ugen, og det har bygget hans udholdenhed op, sammen med masser af ture ud i terrænet.

 

"Det har gjort tingene enkle for Dublet og har været godt for hans sind, fortæller Kasey. "Han er meget stærkere både fysisk og psykisk. Det er hans tredje år i Grand Prix og han kan sine ting, og lader mig ride ham lidt mere. Vi fintuner ham nu. Det er sådan en fantastisk følelse at vide at jeg ikke behøver at træne ham hele tiden. Han kan få lov til at være hest, og han kan få lov til at gøre andre ting der holder ham frisk i hovedet"

 

Klar til nye udfordringer

Både hest og rytter er klar til at tage del i de høje karakterer. Næste skridt bliver den trestjernede World Equestrian Games afprøvning i Tryon i april, hvor et helt hold tager afsted, og det ser Kasey frem til.

" Vi vil være der for hinanden, og vi ønsker alle hinanden det bedste og er meget tætte. Jeg tror det er vigtigt at folk ved at det er en holdsport. Vi konkurrerer individuelt, men vi hjælper hinanden", Slutter en glad Kasey.

 

 

Billede

 

Knapt var OL-bronzevinderen Gørklintgårds Dublet returneret til top-sporten førend den danskavlede DV-vallak sikrede sig en dobbeltsejr i Grand Prix og Freestyle med amerikanske Kasey Perry-Glass i sadlen, og demonstrerede at ekvipagen igen er dem der skal regnes med i toppen af amerikansk dressur (Arkivfoto)


Tilføjet d. 31-03-2018 kl. 16:06 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-07-18 Kasey og Dublet - endnu en ung amerikansk stjerneekvipage
23-07-18 8 ekvipager over 80 % i CHIO Kür!
24-06-18 Flot NC sejr til Zonik
29-03-18 Gørklintgård’s Dublet tilbage i top-form
01-06-17 Gørklitgårds Dublet indfrier Kaseys stjernedrømme
15-03-17 To 29-årige skal repræsentere USA i World Cup finalen
05-03-17 Dublet skal til World Cup finale!
04-03-17 Gørklitgårs Dublet tæt på World Cup finale
11-02-17 Gørklitgårds Dublet vinder CDI5* Grand Prix


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider