Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot start af paradressurrytterne

DM på Broholm Gods er godt i gang, og paradressurrytterne leverede rigtig gode præstationer - både af de rutinerede og de helt nye i feltet. DM i Paradressur blev skudt igang rorsdag med opvarmningsklasser

 

God paradressur

Landstræner for paradressurrytterne, Astrid Gemal havde masser af god ridning at kigge på, da dagens opvarmningsklasser i alle fem grader af paradressur blev afviklet.

"Det var en rigtig god dag, hvor både de 'gamle' rutinerede og de nye leverede flotte ridt", sagde Astrid Gemal. "Der har jo været lidt frafald de sidste dage på grund af småskadede heste, men det har så givet plads til, at nye ryttere har været med til at kæmpe om podiepladserne, og den chance har de virkelig grebet".

 

Flot debut

Dagens største smil var at finde hos paradressurrytter Renee Igelski, der red sin dejlige hoppe Beyond Dreams rundt, som om den aldrig havde lavet andet, selvom de er debutanter ved DM, og det kun er hestens 8. stævne.

 

Men Renees rutine fra tidligere, hvor hun har tilbage i ´83 vandt holdsølv ved EM, spillede ind i dag, hvor hun og Beyond Dreams snuppede sejren i Grad V med 69.806%, foran Marie Biune på hesten Flirty, der også red et smukt program til 67.326%

 

Tredjepladsen i Grad V gik til Ann Svelmøe Højstrand og Her Royal Princesse 67.287%. Og så blev Renee noget overrasket over, at hun også blev placeret som nummer 4 i klassen - denne gang med hesten Rosong.

 

De gamle levede op til favoritværdigheden

Grad I, II og III blev slået sammen til præmieoverrækkelsen, og her sejrede Stinna Tange Kaastrup og 17-årige Horsebos Smarties over Line Munk Madsen og Hønnerups Beebob. De to ekvipager scorede henholdsvis 74.394% og 71.726%. I grad IV blev det til en sikker sejr til Susanne Jensby Sunesen og Thys Que Faire, som rider efter et hattrick ved dette års DM.

 

"Det tegner jo rigtigt godt for de næste dage, at vi er kommet så godt i gang", fortæller Astrid Gemal, der på trods af frafald af flere ryttere fra bruttotruppen, har fået set nye ryttere an, inden hun skal udtage holdet, der skal til WEG i september.

 

DM i paradressur går for alvor i gang i morgen - fredag, hvor rytterne skal ride de obligatoriske programmer i alle grader, inden de skal ride deres frie programmer i lørdagens finaler.

 

Dagens resultater kan findes her, hvor der også er startlister for de næste dage.

 

Kilde: Broholm Horseshow

 

Billede

 

DM på Broholm Gods er godt i gang, og paradressurrytterne leverede rigtig gode præstationer - både af de rutinerede og de helt nye i feltet. DM i Paradressur blev skudt igang rorsdag med opvarmningsklasser. Her ses Stinna Tang på Horsebo Smarties (Foto: Broholm Horseshow)


Tilføjet d. 08-06-2018 kl. 16:28 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
01-02-20 Dansk paradressurhold med til OL i Tokyo
04-12-19 Kendt dansk paradressurhest aflivet
24-07-19 Stor medie-sejr for paradressuren
30-06-19 Danmark tog sig godt af de individuelle medaljer
30-06-19 Medaljeregn til de danske pararyttere
29-04-19 Pararytterne levede flot op til forventningerne
23-04-19 Para-kvalifikation til EM og Tokyo
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
22-09-18 Dansk gyser-triumf i paradressur


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider