;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danmark tog sig godt af de individuelle medaljer

På et soloplyst paradressurbane bane i stegende hede og med god publikumopbakning blev det til endnu flere danske medaljer i de individuelle kür konkurrencer for paradressurrytterne ved de nordiske mesterskaber på Vilhelmsborg

 

Høj kvalitet i ridt og i heste

De danske dressurryttere tog sig godt af søndagens individuelle kür medaljer i de fire grader ved de nordiske mesterskaber i paradressur, og det er tydeligt at Danmark har en rigtig god bredde på højt niveau med indenfor paradressuren for tiden. Samtlige ekvipager bød på særdeles underholdende kür programmer, med kreative øvelser og spændende musikvalg. Desuden er det en tydelig udvikling, at også raradressurhestene bliver af stadig bedre og bedre kvalitet, ikke bare blandt de danske deltagere, men også de øvrige deltagere, der bød på særdeles flot dressur.

 

Samtlige metaller til Danmark i grad V

I grad V küren blev det til hele tre individuelle danske medaljer, guld, sølv og bronze, da Line Thorning Jørgensen på Don Alivan, Camilla Christensen på Obreja's Sly og Renee Igelski på Beyond Dreams var helt suveræne og satte både nordmænd og svenskere til vægs. Sidstnævnte fik ikke en eneste placering.

 

 

Svensk sejr og dansk sølv i grad IV

Danske Anne Mette Hasselstrøm på Max, kunne ikke hamle op med den utroligt stærkt ridende svenske ekvipage Louise Etzner på Zernard, der lagte hele det øvrige felt bag sig med en dommerscore på 73,089. Anne Mette kom dog ind på en hæderfuld andenplads og sikrede sig sølvet og Danmarks ære med 68,171 %, som eneste dansker i feltet.

 

Tobias vinder guld

Hos grad III rytterne sørgede Tobias Thorning Jørgensen på Jolene Hill for dansk succes, og sikrede sig nordisk guld med den flotte karakter 76,878 mere end 4 % foran feltets næste ekvipage, mens de to øvrige danske ekvipager i klassen måtte tage til takke med en fjerde og en femteplads. Både Caroline Cecilie Nielsen på Davidoff 188 og Malene Høj Sommerlund på Grandalgaards Moon Dancer red viste dog rigtig flotte programmer til henholdsvis 70,1224 % og 68,976 %.

 

Bronze til Line i grad I

I grad et blev det til dansk bronze til Line munk Madsen og Korsgaards Toledo med 69,811 %, der måtte se sig slået af en særdeles stærkt ridende norsk rytter jens Lasse Dokkan på Aladdin, der scorede den svimlende karakter på 81,222 % og en ligeledes velridende finsk rytter Katja Karjalaimen på Dr. Doolittle, der red til 75,523 %

 

Se resultaterne for grad V küren her

Se resultaterne for grad IV küren her

Se resultaterne for grad III küren her

Se resultaterne for grad I küren her

 

Billede

 

På et soloplyst paradressurbane bane i stegende hede og med god publikumopbakning blev det til endnu flere danske medaljer i de individuelle kür konkurrencer for paradressurrytterne ved de nordiske mesterskaber (Arkivfoto)


Tilføjet d. 30-06-2019 kl. 22:43 af i kategorien Ridesport.
Tags: NM og Paradressur.

Seneste relaterede nyheder
27-12-20 Paradressurryttere er udtaget til 2021
01-02-20 Dansk paradressurhold med til OL i Tokyo
04-12-19 Kendt dansk paradressurhest aflivet
24-07-19 Stor medie-sejr for paradressuren
30-06-19 Endelig individuelle danske NM i springning
30-06-19 NM medaljeregn til Danmark
30-06-19 Medaljeregn til de danske pararyttere
18-06-19 Udtagelser af pony-dressurryttere til NM og EM
17-06-19 Pony- og children-ryttere udtaget til NM i springning
17-06-19 Junior- og ungryttere udtaget til NM og EM i dressur


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider