Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stor medie-sejr for paradressuren

Live paradressur fra OL i Tokyo på TV. Dette er en realitet. Det er en stor anerkendelse af paradressuren, at den er blandt de fem yderligere sportsdiscipliner, der vil blive transmitteret direkte live fra de paraolympiske lege i Tokyo 2020

 

Kæmpe sejr og anerkendelse af paradressursporten

Det er en kæmpe sejr og en officiel anerkendelse af paradressursporten, at det nu fra officiel side blevet besluttet at disciplinen bliver en af de nye sportsgrene der vil live transmitteret fra de paraolympiske lege fra Tokyo i sommeren 2020.

 

Paradressuren er udvalgt af fem yderligere sportsdiscipliner der vil blive transmitteret live fra næste års olympiske lege. Det bringer det samlede antal live discipliner op på 21 af 19 sportsgrene.

"Vi ser meget frem til at blive en del af programfladen der bliver transmitteret live fra Tokyo 2020 Paralympiske Lege og vores sportsgren kan virkelig få gavn af verdensomspændende dækning" udtaler en begejstret Sabrina Ibánez, der er FEI's generalsekretær og præsident for Association og Paralympic Sports organisations og fortsætter: "Udviklingen indenfor paradressur er fænomenal, og antallet af deltagende atleter stiger år for år. Det at sporten eksponeres via live dækning fra Tokyo 2020, vil give nye dele af verden mulighed for at opdage vore fantastisk talentfulde para-atleter"

 

 

TV-dækning af yderligere fem paradiscipliner

De andre 5 discipliner der vil nyde god af live dækningen fra Tokyo er: Kano, roning, bueskydning og skydning.

 

Det nye tiltag er et resultat af øget støtte fra den international Paralympiske Kommitte (IPC), Tokyo 2020 og Olympic Broadcasting Services (OBS).

 

"Takket være den stigende interesse og investeringer fra sportsformidlere verden I at få dækket de paralympiske lege, er vi blevet I stand til at øge antallet af discipliner vi transmitterer live under legene I Tokyo 2020" oplyser IPC's kommercielle direktør Alexis Schaefer.

 

"Vores strategi har hele vejen været at geninvestere samtlige indtægter fra TV-rettigheder direkte tilbage i transmissionsplanerne for Tokyo 2020. Dette har muliggjort at vi nu kan formidle ni discipliner og 7 sportsgrene mere end dækningen fra Rio i 2016. Det er et kæmpe tigerspring fremad, der også vil gavne sportsformidlere og hele den paralympiske bevægelse. I tillæg til den større TV-dækning, investerer vi også i at levere meget bedre kvalitetsinformation til nyhedsformidlerne i form af highlights, portræt-historier m.v.", oplyser Alexis Schaefer og slutter: "Jeg glæder mig på vegne af de nominerede atleter, deres støtte teams, og hesteejerne, der investerer så meget i denne sport"

 

Resultatet af dette arbejde betyder at sendefladen for paradressuren vil blive betydeligt udvidet ved legene i Tokyo 2020, og kvaliteten af informationerne vil blive yderligere forbedret, med spændende historier om de enkelte atleter m.m., således at det kan inspirere millioner af seere verden over.

 

Kick-start med gratis paradressur fra EM på FEI-TV

FEI TV har besluttet at følge trop, og har offentliggjort at man allerede ved det kommende EM i dressur i Rotterdam i Holland, i dagene 19-25 august vil transmittere paradressuren helt gratis!

 

Derfor kan alle allerede om en måned prøve konceptet af, da FEI-TV streamer gratis fra paradressuren fra Rotterdam i Holland.

 

Billede

 

Se live paradressur fra OL i Tokyo på TV. Dette er en realitet. Det er en stor anerkendelse af paradressuren, at den er udvalgt som en af fem yderligere sportsdiscipliner, der vil blive transmitteret direkte fra de paraolympiske lege i Tokyo 2020. Start allerede med EM om en måned, hvor FEI streamer gratis fra paradressuren


Tilføjet d. 24-07-2019 kl. 13:44 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
27-12-20 Paradressurryttere er udtaget til 2021
01-02-20 Dansk paradressurhold med til OL i Tokyo
04-12-19 Kendt dansk paradressurhest aflivet
17-07-19 Ride-anlægget til OL i Tokyo står næsten klar
30-06-19 Danmark tog sig godt af de individuelle medaljer
30-06-19 Medaljeregn til de danske pararyttere
20-06-19 Krav til OL i Tokyo 2020 er klar
23-05-19 Spencer Wilton trækker Super Nova fra EM landsholdschancer
29-04-19 Pararytterne levede flot op til forventningerne
23-04-19 Para-kvalifikation til EM og Tokyo


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider