Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dufour og Bohemian sejrer med over 80%

Cathrine Dufour er godt på vej med den unge Bohemian, som hun i weekenden havde medbragt til CDN stævne på Heslegård i Nordsjælland. Det blev til en overbevisende sejr på over 80% i ekvipagens blot anden Grand Prix nogensinde

 

Afløser for den aldrende Cassidy

Cathrine Dufours tophest Atterupgaards Cassidy, er selv om der bliver passet rigtig godt på ham, ved at nærme sig sin karrieres efterår, og det er derfor vigtigt at der lægges op til at Chatrine finder nogle lovende mulige afløsere for denne fantastiske hest, der kan tage hans plads når tiden er inde.

En af disse lovende prospekter er den 8-årige Bohemian (Bordeaux / Samarant), der ejes af Louise Zinglersen, og som til dagligt rides af netop Chathrine Dufour.

 

CDN-Stævne på heslegårs Rideklub

I weekendens CDN-stævne på Hestlegård Rideklub ved Maarum 7Heldsinge i Nordsjælland søndag den 8. april, deltog Cathrine Duforur på Bohemian, hvor de red deres blot andet stævne på Grand Prix niveau. At det blot var anden gang, havde man som publikum ikke umiddelbart kunne gætte, når man betragtede ekvipagen på banen.

 

 

Frisk fra træning med Kyra Kirklund

Cathrine og Bohemien havde forud for søndagens stævne netop afsluttet et trænings-seminar med Kyra Kirklund, og de var derfor begge top-tunit og i stødet, for at vise alt det de havde lært - og det kunne ses. Det var knivskarpe og præcise.

 

81,2 % for ekvipagens anden Grand Prix

Men et utroligt flot og præcist ridt, taget i betragtning at Bohemian er så jomfruelig på dette niveau, gjorde hesten alt for at det ikke skulle kunne ses, og det var en tydeligt uforbeholden glad Cathrine, der vidste at de havde gjort det godt, og som efterfølgende kunne konstatere at dommer Helle Westh, havde tildelt ekvipagen 81,2 % for deres ridt, i en klasse der havde fem startende ekvipager.

 

En efterfølgende overlykkelig og som altid ydmyg Dufour udbrød efterfølgende: "Fremtiden ser lys ud for ham her. Tak til ejerne, familien Zinglersen for at lade mig ride denne stjerne!"

 

Det er allerede nu tydeligt for enhver, at Bohemien absolut tegner til at være den værdige efterfølger efter 15-årige Cassidy, som Dufour bl.a. vandt dobbelt bronze og sølv vil EM i Goteborg med i 2017.

 

Billede

 

Cathrine Dufour er godt på vej med den unge Bohemian, som hun i weekenden havde medbragt til CDN stævne på Heslegård i Nordsjælland. Det blev til en overbevisende sejr på over 80% i ekvipagens blot anden Grand Prix nogensinde. Her ekvipagen fra et tidligere stævne (Foto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 10-04-2018 kl. 09:18 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
08-03-19 Dufour publikum magnet
21-02-19 Dufour glæder sig til UCH
22-01-19 Dufour-film nomineret til filmpris
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
29-09-18 Sejr til Dufour og Bohemian i Flyinge
11-07-18 Økonomisk OL-rygstød til Dufour
24-06-18 Fra ponytrav til ren ekstravagance!
23-06-18 Flot Clinic med Dufour og Natalie


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider