Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Åbne hus-arrangementer hos hingsteholdere i april

I den kommende tid er der en række åbne hus-arrangementer på de danske hingstestationer og i de kommende to weekender er der arrangementer både i Jylland ved Helgstrand Dressage og på Sjælland ved HPHorses

 

Traditionen tro afholdes der, når foråret så småt melder sin ankomst og den nye bedækningssæson starter op, en række åbne hus-arrangementer på de danske hingstestationer, hvor hingsteholderne stolt fremviser deres toptunede ældre og etablerede hingste som er velkendte gengangere hos avlerne, foruden og de mange spændende nykårede og nyindkøbte unge hingste.

 

Åbent hus hos Helgstrand Dressage

Det første arrangement i rækken af forårets åbne hus-arrangementer, løber af stablen på lørdag den 7. april kl. 15.00 hos Helgstrand Dressage i Vodskov.

 

I år er hingstekollektionen hos denne hingsteholder større end nogensinde bestående af omkring 25 hingste, heriblandt en række unge hingste der har opnået avlsgodkendelse ved dansk varmblods nylige hingstekåring.

 

Som følge af at arrangementet er vokset de senere år, både hvad angår antallet af fremviste hingste samt publikum tilstrømning, har Helgstrand Dressage i år valgt at opstille et telt med storskærme langs ridehallen, så alle har mulighed for at følge med i showet. Tillige livestrimes der på Clipmyhorse, så de der ikke måtte tage turen til Vodskov, har alligevel en mulighed for at følge med.

 

Se hele hingste kollektionen her

 

 

Åbent hus hos HPhorses

Den efterfølgende weekend er det så sjællændernes tur til et åbent hus-arrangement, hvor HPHorses indbyder hoppeejere og andre hesteinteresserede til deres årlige arrangement, lørdag den 14. april fra kl. 14.00.

 

Fra denne hingsteholders side, er der tillige lagt op til en storstilet dag, hvor HPHorses ved Lone Bøgh Henriksen's top-hingst Fürstenball vil blive fejret, som følge af hans nylige udnævnelse som Årets Hingst ved Dansk Varmblods Hingstekåring i marts måned i Herning.

 

Tillige vil præsentationen stå på fremvisning af den nyindkøbte Totilas og Weihegold søn Total Hope (se her), foruden hingstene Fürsten Look, De Angelo og Sansibar AK, hvoraf de sidste stilles til Dansk varmblods efterkåring på Vilhelmsborg i næste uge. Derudover vil blive fremvist en flot kollektion af sportsheste, lovende ungheste samt hopper med føl.

 

Speakerne undervejs vil være Per Springborg og Dennish Fisker, og for de sultne og tørstige vil der desuden være adgang til forplejning i form af drikkevarer og den traditionsrige pølsevogn.

Af hensyn til showets afvikling, modtager HPHorses gerne tilmeldinger til arrangementet på forhånd.

 

for den fulde fremvisningsliste og tilmelding til arrangementet se her

 

Billede

 

I den kommende tid er der en række åbne hus-arrangementer på de danske hingstestationer og i de kommende to weekender er der arrangementer både i Jylland ved Helgstrand Dressage og her på billedet på Sjælland hos HPHorses ved Lone Bøgh Henriksen (Foto: HPHorses)


Tilføjet d. 05-04-2018 kl. 11:17 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning
29-03-20 Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl
29-02-20 Helgstrand har 46 hingste med til Herning
28-01-20 Helgstrands Wellington-erhvervelse beseglet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider